Χρυσό Βραβείο για την DK Consultants στα Greek Export Awards 2015!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση απονομής των βραβείων Greek Export Awards 2015 η οποία διοργανώθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την συνεδριακή Ethos Events S.A στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε πλήθος  δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, εκπροσώπων της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ακαδημαϊκών και ελληνικών εταιριών.

Στόχος της εν λόγω εκδήλωσης είναι να αναδείξει την αριστεία στις εξαγωγές, επιβραβεύοντας τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας που αποτελούν φωτεινά παραδείγματα επιτυχούς οργάνωσης και υλοποίησης της εξαγωγικής τους προσπάθειαςδεδομένου του δύσκολου οικονομικού, πολιτικού και κοινωνικού κλίματος στο οποίο δραστηριοποιούνται.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε και βραβεύτηκε μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών εταιριών και η DK Consultants, εκπροσωπούμενη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της Κύριο Δημήτρη Καραβασίλη ο οποίος παρέλαβε για 3ησυνεχή χρονιά το πρώτο/χρυσό βραβείο για την κατηγορία Top Export Assistance Company. Το βραβείο απένειμε στον Κ. Δημήτρη Καραβασίλη η Κα. Λίτσα Παναγιωτοπούλου, Γενική Γραμματέας του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και Πρόεδρος της Επιτροπής του «Εκπαίδευση και Καινοτομία».

H απονομή αυτού του βραβείου αποτελεί επιστέγασμα όλων των προσπαθειών της DK Consultants και ταυτόχρονα σημαντική αναγνώριση της απρόσκοπτης στήριξης που προσφέρουμε στις ελληνικές εταιρίεςπου επιχειρούν να διεισδύσουν σε νέες αγορές και να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα σε διεθνές επίπεδο.

Συνεπώς, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μία φορά όλους τους πελάτες μας για την εποικοδομητική συνεργασία και την συνεχή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα τις υπηρεσίες μας, καθώς και να αποτελούμε σημαντικό σύμμαχο στην οργάνωση της εξαγωγικής σας προσπάθειας, συνεχίζοντας μια παράδοση που εσείς οι ίδιοι μας βοηθήσατε να χτίσουμε.