Μεγάλη συμμετοχή στην παρουσίαση της EUROINS στην Πάτρα

Μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία σημείωσε στην πόλη της Πάτρας η εταιρική παρουσίαση του Ομίλου EUROHOLD και της ασφαλιστικής εταιρείας EUROINS που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Global Insurance Group.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο ASTIR PALACE Πατρών. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εβδομήντα και πλέον συνεργάτες (brokers & agents) της εταιρείας οι οποίοι με την ενεργή συμμετοχή τους δείχνουν να κατανοούν πλήρως το υλοποιήσιμο όραμα του Προέδρου της Global Insurance Group και αποκλειστικού εκπροσώπου της Euroins στην Ελλάδα, κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη.

DSC_0060

Ελευθέριος Ιωαννίδης

Ένα υλοποιήσιμο όραμα που φέρνει την επανάσταση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά αλλάζοντας τα υπάρχοντα δεδομένα.Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα θερμό καλωσόρισμα των συνεργατών της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδος και ακολούθησε η ανάλυση του προφίλ και η εταιρική παρουσίαση από τον κ. Ελευθέριο Ιωαννίδη. Εν συνεχεία, η σκυτάλη παραδόθηκε στον Διευθυντή Εκδόσεων κ. Γεώργιο Βουγιουκλάκη ο οποίος παρουσίασε το λογισμικό της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της τιμολόγησης, αναλύοντας διεξοδικά τον τρόπο με τον οποίο οι συνεργάτες μπορούν να χειρίζονται το παρόν λογισμικό στα γραφεία τους.

DSC_0143

O Διευθυντής Εκδόσεων, κ. Γεώργιος Βουγιουκλάκης

Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο Διευθυντής Πωλήσεων & Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος κ. Μαρίνος Αλεξανδράκης ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στο παρεχόμενο προϊόν της ασφάλισης αυτοκινήτων καθώς και στον προσανατολισμό της εταιρείας περί εμπλουτίσεως του παρόντος χαρτοφυλακίου της μέσω της επέκτασης της σε άλλους ασφαλιστικούς κλάδους.

Κατόπιν τούτου, τον λόγο έλαβε ο Διευθυντής του Εμπορικού Τμήματος κ. Κων/νος Τσιαπάρας ο οποίος ανέλυσε τους τρόπους που θα χρησιμοποιήσει η εταιρεία για να ισχυροποιήσει την θέση της και στάθηκε στην σιγουριά που πρέπει να αισθάνονται οι συνεργάτες, τόσο λόγω της ισχυρής θέσης της Euroins, όσο και στην εμπειρία του διοικητικού προσωπικού της εταιρείας.

DSC_0163

O Διευθυντής Πωλήσεων & Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, κ. Μαρίνος Αλεξανδράκης

Η εταιρική παρουσίαση περατώθηκε με την ανάληψη του βήματος του ομιλητή από τον Πρόεδρο της Global Insurance Group και αποκλειστικού εκπροσώπου της Euroins στην Ελλάδα, κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη. Μεταξύ άλλων, ο κ. Μάκαρης αναφέρθηκε στον στόχο της εταιρείας που δεν είναι άλλος από την εδραίωση της εταιρείας στην Ελλάδα και την μετάβαση της από Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών σε υποκατάστημα. Εν συνεχεία προέβη σε εκτενή αναφορά σχετικά «με το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην αγορά με την online ασφάλιση επηρεάζοντας σημαντικά μια μεγάλη κοινωνική ομάδα των διαμεσολαβητών έχοντας ως αποτέλεσμα την δημιουργία κενών στην ασφαλιστική ενημέρωση προς τους καταναλωτές».

DSC_0015DSC_0024

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «τέτοιες ενέργειες θίγουν άμεσα τους διαμεσολαβητές καθώς η online ασφάλιση δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο στην έννοια της τιμής στερώντας, την ίδια στιγμή, τις άκρως σημαντικές υπηρεσίες που παρέχονται παραδοσιακά από τους διαμεσολαβούντες».

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Αθήνα, Ιωάννινα.

DSC_0273DSC_0006

O όμιλος ΕuroHold
Ο Όμιλος ΕuroHold είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρία με δραστηριότητες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.
Δραστηριοποιείται σε τραπεζικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και διαχείριση κεφαλαίων, μισθώσεις και πωλήσεις νέων αυτοκινήτων, ασφάλιση υγείας καθώς και όλων των γενικών κλάδων.
Η επιτυχής και επικερδής λειτουργία των τμημάτων, δημιουργεί μακροπρόθεσμα κανάλια cross-selling, καθώς και σημαντικές οικονομικές και λειτουργικές συνέργειες.
Η EuroHold είναι μία από τις κορυφαίες δημόσιες εταιρίες στη Βουλγαρία, με τις μετοχές της να διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο της χώρας. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας περιλαμβάνει τις θυγατρικές της, που λειτουργούν σε τέσσερις συμπληρωματικούς τομείς:
• Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες
• Μίσθωση αυτοκινήτων
• Ασφάλιση
• Πωλήσεις αυτοκινήτων
Αυτές οι συμπληρωματικές δραστηριότητες επιτρέπουν τη διαρκή αύξηση του μεριδίου αγοράς των επιχειρήσεων στη δομή, την εκμετάλλευση, τη βελτιστοποίηση και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, που με τη σειρά τους οδηγούν σε αύξηση της κερδοφορίας.