ΑΧΑ Business4all: Ομπρέλα προστασία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

 Η ΑΧΑ, πάντα προσηλωμένη στη στρατηγική της να μελετάει με προσοχή τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή και να σχεδιάζει προγράμματα που ανταποκρίνονται σε αυτές, δημιούργησε το Business4all, μία ομπρέλα προστασίας μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών με περιουσία έως ένα εκατομμύριο ευρώ.

 

Κατανοώντας τις δυσκολίες της σημερινής εποχής, η ΑΧΑ δίνει στον Έλληνα επιχειρηματία και ελεύθερο επαγγελματία τη δυνατότητα σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό του σύμβουλο να χτίσει ένα προϊόν βάσει των απαιτήσεών του και των οικονομικών του δυνατοτήτων. Παράλληλα, του παρέχει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για να προστατεύσει σωστά την περιουσία του και τον επιβραβεύει με έκπτωση αν έχει υιοθετήσει πρακτικές θωράκισης έναντι μελλοντικών κινδύνων.

 

Επιλέγοντας το Business4all οι Έλληνες επιχειρηματίες μπορούν να προστατεύσουν:

  • Την περιουσία της επιχείρησής τους, συμπεριλαμβανομένων των εμπορευμάτων και του εξοπλισμού της.
  • Την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της με την κάλυψη απώλειας κερδών ή ενοικίων.
  • Τις ευθύνες της έναντι τρίτων, αλλά και ως εργοδότη με την ασφάλιση αστικής ευθύνης.
  • Το ανθρώπινο δυναμικό της με την κάλυψη προσωπικού ατυχήματος.
  • Τα χρήματά της.

 

Για να δώσει τη δυνατότητα απόλυτης ευελιξίας ασφάλισης, η ΑΧΑ σχεδίασε ένα πρωτοποριακό εργαλείο τιμολόγησης, με τη βοήθεια του οποίου ο ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να επιλέξει τις καλύψεις και τα κεφάλαια που επιθυμεί ο πελάτης του και να χτίσει βήμα βήμα το ασφάλιστρό του. Χάρις σε αυτό απλοποιείται στο μέγιστο βαθμό η δημιουργία προσφοράς και αίτησης ασφάλισης.

 

Σε ό,τι αφορά στις δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την προστασία της επιχείρησης που παρέχει η ΑΧΑ, γίνονται βάσει ενός δομημένου πλαισίου προστατευμένης επιχείρησης. Με αφετηρία αυτό το πλαίσιο, οι εξειδικευμένοι εκτιμητές κινδύνων της ΑΧΑ σχεδιάζουν τα στάδια προστασίας της επιχείρησης και τα συζητούν αναλυτικά με τον ασφαλισμένο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν χρήση των συμβουλευτικών υπηρεσιών της ΑΧΑ μέσα από τη φόρμα ενδιαφέροντος του www.axa.gr ή καλώντας στην εξυπηρέτηση πελατών της Εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*