Coordinators : Πότε-Πώς και Ποιοι είναι Υπόχρεοι για Επανεκπαίδευση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Η Coordinators Α.Ε.Ε.Κ ως Αναγνωρισμένος και Πιστοποιημένος Φορέας Εκπαίδευσης Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Σπουδών από το Υπουργείο Παιδείας, υλοποιεί με την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος , Σεμινάριο για το 2015 Επανεκπαίδευσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στον Τομέα Γ με τίτλο « Μέθοδοι αναζήτησης – εξεύρεσης υποψηφίων πελατών» με κωδικό έγκρισης σεμιναρίου 2015-022-9001-01-001-01.
Ημερομηνία Διεξαγωγής :
Νέες Ημερομηνίες Αυτούσιου Σεμιναρίου με την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος για το 2015 Επανεκπαίδευσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 και την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 ( και ώρες 15.30μ.μ -20.30μ.μ )
Απευθύνεται σε:
Το εγκεκριμένο Σεμινάριο απευθύνεται σύμφωνα με την Πράξη της Εκτελεστικής Επιτροπής αρ.45/21-11-2014, ΦΕΚ Β 3350/12-12-14, σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, καθώς και των υπαλλήλων επιχειρήσεων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και τραπεζικών οργανισμών
Σκοπός Σεμιναρίου

Σκοπός του σεμιναρίου αυτού, στα πλαίσια της επανεκπαίδευσης, βάσει της ΠΕΕ 45/21-11-2014,είναι η κατανόηση στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον των σύγχρονων μεθόδων αναζήτησης και εξεύρεσης υποψηφίων πελατών, ώστε κάθε διαμεσολαβητής – πωλητής ασφαλειών να είναι σε θέση χρησιμοποιώντας τις γνώσεις αυτές, να αποκτήσει τις ικανότητες και δεξιότητες που απαιτούνται προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του έργου του σήμερα.

Στόχος του σεμιναρίου, είναι οι εκπαιδευόμενοι:

Σε επίπεδο Γνώσεων :

 Να γνωρίσουν σύγχρονες μεθόδους & βήματα προσέγγισης των υποψήφιων πελατών
 Να κατανοήσουν τον τρόπο ταξινόμησης των πελατών.
 Να γνωρίσουν το τη μέθοδο εξεύρεσης Telemarketing.

Σε επίπεδο Δεξιοτήτων :

 Να μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τις μεθόδους αναζήτησης και εξεύρεσης πελατών και τον χρόνο τους
 Να αποκτήσουν συγκεκριμένη δομή προσέγγισης.

Σε επίπεδο Στάσεων:

 Να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση για αποτελεσματικές πωλήσεις.
 Να συνειδητοποιήσουν ότι ο προγραμματισμός των πωλήσεων είναι μια απαραίτητη και δυναμική διαδικασία.

Πρωτοπορία –Καινοτομία του Σεμιναρίου:
1) Ο χρόνος διεξαγωγής του είναι ένα απόγευμα μόνο .Υλοποιείται σε 5 ώρες και τα δύο υποχρεωτικά μέρη και η παράδοση και το τεστ κατανόησης .
2) Το Σεμινάριο υλοποιείται με το μικρότερο κόστος διδάκτρων.
3) Τα αποτελέσματα βγαίνουν άμεσα , αυτόματα και ηλεκτρονικά.
4) Η βεβαίωση Περαίωσης παρέχεται αυθημερόν στους επιτυχόντες, ώστε να την προσκομίσουν άμεσα στο Επιμελητήριο για την ανανέωση της Άδειας τους , καλύπτοντας την υποχρέωση για το 2015.
5) Τα δίδακτρα καλύπτονται για τους υπαλλήλους από το Πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,25
6) Απορροφούμε το ΦΠΑ των διδάκτρων .
7) Η παρακολούθηση εγκρίθηκε να γίνεται εξ αποστάσεως και για τα δύο μέρη και για το θεωρητικό και για το εξεταστικό .
8) Το Σεμινάριο έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης της ΤτΕ για την θεματολογία , για τον τρόπο διεξαγωγής , τους καθηγητές , το υλικό, την παρακολούθηση εξ αποστάσεως( e-learning )αλλά και την ποιότητα του Σεμιναρίου.
9) Το Εγκεκριμένο Σεμινάριο μπορεί να υλοποιηθεί αν συμφωνηθεί και στο χώρο των Επιχειρήσεων ύστερα από προϋποθέσεις.
10) Το θέμα που επιλέχθηκε « Μέθοδοι Αναζήτησης – Εξεύρεσης Υποψηφίων Πελατών και Ανάλυση Μεθόδων Telemarketing» αφορά όλους τους Διαμεσολαβούντες γιατί καλύπτει το πρώτο και κύριο στάδιο του Έργου του Αντασφαλιστικού Διαμεσολαβητή , την εξεύρεση των καλών υποψηφίων πελατών και αγορών , χρησιμοποιώντας εξελιγμένες μεθόδους για την κάλυψη αναγκών και εξηγεί λεπτομερώς το Telemarketing που θεωρείται η κύρια δραστηριότητα των εταιρειών σήμερα.
11) Το Σεμινάριο μπορεί να υλοποιηθεί όποια ημερομηνία συμφωνηθεί με την Επιχείρηση.
12) Δίδεται η δυνατότητα να γίνουν ομαδικές συμμετοχές για την μείωση των διδάκτρων αλλά η παρακολούθηση να γίνεται σε όποια ημερομηνία διεξαγωγής μέσα στο 2015 επιλέξει ο Διαμεσολαβητής ή Επιχείρηση για τους Υπαλλήλους της
13) Το Σεμινάριο υλοποιείται από καταξιωμένους εισηγητές , εγκεκριμένους από την Επιτροπή Αξιολόγησης για τα τυπικά , επαγγελματικά και ποιοτικά προσόντα τους στην Εκπαίδευση.πό την Επιτροπή Αξιολόγησης για τα ποιοτικά του κριτήρια , τον τρόπο γραφής του και την κάλυψη του αντικειμένου . Είναι δε προϊόν Πνευματικών Δικαιωμάτων του Coordinators Group.

14) Παρέχεται επιπλέον ειδικό διαμορφωμένο Εγχειρίδιο που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Αξιολόγησης για τα ποιοτικά του κριτήρια , τον τρόπο γραφής του και την κάλυψη του αντικειμένου . Είναι δε προϊόν Πνευματικών Δικαιωμάτων του Coordinators Group.

15) Δίδεται η δυνατότητα σε περίπτωση αποτυχίας των τεστ κατανόησης του εξεταζομένου να συμμετέχει άμεσα σε άλλο προγραμματισμένο Σεμινάριο Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης χωρίς άλλο κόστος διδάκτρων.
Οικονομία Χρόνου
Ο χρόνος είναι χρήμα σήμερα για κάποιον που θα χρειαστεί να μετακινηθεί είτε εντός της Πρωτεύουσας είτε από την επαρχία προς την Πρωτεύουσα. Η Coordinators εντοπίζοντας εδώ και χρόνια το πρόβλημα της μετακίνησης και του χρόνου, πρότεινε και εγκρίθηκε η εξ αποστάσεως Επανεκπαίδευση και Επαναπιστοποίηση μηδενίζοντας με αυτόν τον τρόπο το κόστος της μετακίνησης και της απώλειας του χρόνου.
Έτσι εξασφαλίσαμε σε ένα απόγευμα, να ολοκληρώνεται το Σεμινάριο Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης 2015 και στα δύο μέρη του, θεωρητικό και το εξεταστικό και να παρέχεται η Σχετική Βεβαίωση Περαίωσης στους επιτυχόντες για την προσκόμιση της στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο για το έτος 2015, ώστε να ανανεωθεί η άδεια.
Οι ώρες διεξαγωγής προσδιορίζονται στις 15.30μ.μ-19.30μ.μ εκτός άλλης συμφωνίας.
Οικονομία μετακίνησης
Δύνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως από το χώρου τους το Εγκεκριμένο Σεμινάριο , μέσω του αναγνωρισμένου και εγκεκριμένου από την ΤτΕ συστήματος Live e-learning system, τόσο το θεωρητικό όσο και το εξεταστικό μέρος
Οικονομία Διδάκτρων
Τα συνολικά δίδακτρα μαζί με το Εγκεκριμένο Εγχειρίδιο της ΤτΕ κυμαίνονται από 30-65 ευρώ.
Οι τιμές διαμορφώνονται αναλόγως :
 Του αριθμό των συμμετοχών
 Του τρόπου παρακολούθησης
 Της παρακολούθησης άλλων προγραμμάτων του Φορέα μας
 Της Υλοποίηση μέσω ΛΑΕΚ( επιδοτούμενα προγράμματα)
-Ειδική τιμολόγηση παρέχεται:
• Για τα Μέλη Σωματείων και της Επιστημονικής και Επαγγελματικής Ένωσης E.E.M.C//M.Q.I
• Ομαδικές Συμμετοχές
• Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις
• Επιχειρήσεις Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης
Η πληρωμή των διδάκτρων γίνεται με τους κάτωθι τρόπους :
 Με πιστωτική κάρτα
 Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 Με μετρητά
 Χωρίς καμία επιβάρυνση ( βλ. παρακάτω)

Η Επανεκπαίδευση και Επαναπιστοποίηση 2015 παρέχεται Δωρεάν στους κάτωθι :
1) Στις νέες εγγραφές όλων των τμημάτων του Φορέα Coordinators
2) Σε όλες τις νέες συμμετοχές διαφόρων Σεμιναρίων του Φορέα και στις νέες εγγραφές των Ετήσιων και Διετών Προγραμμάτων Εργαστηρίου Ασφαλιστικών Σπουδών και του του ΙΕΚ Coordinators.
Ειδική Σημείωση : Σε όλους τους συμμετέχοντες της Επανεκπαίδευσης – Επαναπιστοποίησης 2015 παρέχεται Δωρεάν η συμμετοχή στο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο του Ομίλου Coordinators Group με θέμα :
«Νέο Θεσμικό Πλαίσιο στην Ιδιωτική Ασφάλιση- Ανάλυση της Οδηγίας 2009/138/ ΕΚ-Φερεγγυότητα ΙΙ- Solvecy ΙΙ-

Ξέπλυμα Χρήματος
Εισηγητές :
Όλοι οι εισηγητές του Εγκεκριμένου Σεμιναρίου είναι εγκεκριμένοι από την Επιτροπή Αξιολόγησης της ΤτΕ , έμπειρα και καταξιωμένα Δ/κά Στελέχη της Αγοράς με μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα των Πωλήσεων και ιδιαίτερα στην εξεύρεση υποψηφίων πελατών , καθηγητές σε Μητρώο Εκπαιδευτών του ΟΑΕΔ, της Επιστημονικής και Ευρωπαϊκής Ένωσης E.E.M.C//M.QI καθώς και του Μητρώου του Ι.Ε.Κ Coordinators
Τα κριτήρια των Εκπαιδευτών πληρούν τα διεθνή standards ποιότητας αλλά και του συστήματος Coordinators MQI ( Models Insurance Quality)

Ι Coordinators :
Είναι σημαντικό να ενημερωθείτε για τις Ανώτερες Σπουδές που παρέχει το Coordinatos IΙEK Ευρωπαϊκές Αναγνωρισμένες Αυτόματα ( 1200ωρών) , Τυπικής Εκπαίδευσης , καλύπτοντας πλήρως όλες τις Ασφαλιστικές Επιστήμες σε όλους τους Τομείς .
Παρέχονται ειδικές υποτροφίες στα Στελέχη της Αγοράς και καλύπτεται και μέσω ΛΑΕΚ.( Δηλώσεις Συμμετοχής έως 30/9/2015)

Για δηλώσεις συμμετοχών και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί στο τηλέφωνο 2105734000, email coord@otenet.gr, portal www.lco.gr