Sadx.gr: Νέα ιστοσελίδα από τον ΣΑΔΧ

Την ιστοσελίδα του ανανέωσε ο ΣΑΔΧ, στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης της επικοινωνίας του με τα μέλη, τους ασφαλισμένους και τα μέσα επικοινωνίας. Στο sadx.gr οι διαδικτυακοί επισκέπτες μπορούν να βρουν πληροφόρηση για το σύλλογο, τα μέλη, τη διοίκηση του, καθώς και ενημέρωση για ασφαλιστικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και την αγορά.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος «Η ασφάλιση είναι ανθρώπινη πρόνοια ενάντια στις αντιξοότητες της ζωής. Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε να συμβούν καταστάσεις που υπερβαίνουν τις δυνάμεις μας, μπορούμε όμως να εκμηδενίσουμε τις οικονομικές απώλειες που προκαλούν, έχοντας επιλέξει την κατάλληλη μορφή ασφάλισης».
Μέσω της ιστοσελίδας ο σύλλογος αναδεικνύει το ρόλο του επαγγελματία ασφαλιστή, που είναι ο άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύεται ο καταναλωτής «για να συνθέσει και να προτείνει το ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα καλύπτει τις ανάγκες του.

Είναι μαζί του από την σύναψη της ασφάλισης μέχρι και την εκπροσώπησή σας σε περίπτωση ζημιάς, φροντίζοντας να δίνει προστιθέμενη αξία στο συμβόλαιό σας.

Κύριο μέλημά του είναι η επαρκής κάλυψη των αναγκών του ασφαλισμένου σύμφωνα πάντα με την οικονομική του κατάσταση. Εφόδια του η πιστοποίηση ασφαλιστικών γνώσεων από την εποπτεύουσα αρχή που είναι η Τράπεζα της Ελλάδος και η συνεχής εκπαίδευση του από ασφαλιστικές εταιρείες και ανεξάρτητους οργανισμούς».

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων είναι το συγκέρασμα της φωνής των χανιωτών ασφαλιστών σε μία. Δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2013, με σκοπό να διεκδικήσει και να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των επαγγελματιών του κλάδου, να προβάλει και να ανυψώσει το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης στο ευρύ κοινό και να συμβάλει με όποιο τρόπο μπορεί στο γενικότερο καλό του τόπου.