Σε νέες συνέργιες η Interamerican

Σε αναζήτηση νέων συνεργιών με τρίτες εταιρείες, εκτός τομέα ιδιωτικής ασφάλισης, βρίσκεται η Interamerican προκειμένου να ενισχύσει τη ζήτηση των προγραμμάτων της και άρα την παραγωγή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του IW, η εταιρεία εξετάζει τη σύναψη συμφωνιών ανάλογων με αυτές που έχει επιτύχει με τη Μαρινόπουλος και τη Shell ώστε μέσα από την εξασφάλιση κινήτρων και τη χορήγηση μπόνους ή άλλων προνομίων να παρακινεί τους καταναλωτές στη υπογραφή ασφαλιστηρίων συμβολαίων, εκμεταλλευόμενη άλλα κανάλια διανομής.

Πηγές της εταιρείας αναφέρουν ότι, οι συμφωνίες με τα δύο προαναφερόμενα δίκτυα έχουν αποδώσει σημαντικά οφέλη, επιτρέποντας –ταυτόχρονα- στους καταναλωτές να ανανεώνουν εύκολα τα ασφαλιστικά τους προγράμματα ή και να συνάπτουν νέα, από σημεία που επισκέπτονται συχνά.

Κατά την Interamerican, οι σχεδιαζόμενες συνέργιες θα συναφθούν με εταιρείες leaders στους τομείς δράσης τους, ώστε αφενός οι καταναλωτές να εξασφαλίζουν πολλά σημεία συναλλαγών, αφετέρου κάθε συμφωνία να προσφέρει υψηλές αποδόσεις σε επίπεδο παραγωγής.

Παράγοντες της εταιρείας, που δεν θέλησαν να αποκαλύψουν με ποιους συνομιλεί το διάστημα αυτό η Interamerican, υπογράμμισαν ότι οι επόμενες συμφωνίες δεν θα αργήσουν να ανακοινωθούν, ενώ τόνισαν ότι ο όμιλος επιμένει σε μια νέα τάση στον τομέα των πωλήσεων την οποία είναι πιθανό, αργά ή γρήγορα, να ακολουθήσει και ο ανταγωνισμός.