Συναντήσεις πωλήσεων της NP Insurance σε όλη την Ελλάδα

Την δυναμική πορεία της NP Insurance – Νέος Ποσειδών Α.Ε.Α.Ε. μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό και ασφαλιστικό περιβάλλον, αλλά και τις προθέσεις της Διοίκησης να κρατάει διαρκώς ενήμερο το Δίκτυο Συνεργατών της για τις εξελίξεις στην οικονομία και την ασφαλιστική αγορά καταδεικνύουν οι επιτυχημένες Ημερίδες που διεξήγαγε η NP Insurance.

Η εταιρεία πραγματοποίησε ήδη 7 συναντήσεις σε Πάτρα, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Ιωάννινα, Σπάρτη και Βόλο με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση στελεχών, γεγονός που αποτυπώνει το ενδιαφέρον των Συνεργατών της να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα στην ασφαλιστική αγορά αλλά και για την πορεία της NP. Η σειρά των συναντήσεων με το Δίκτυο Πωλήσεων της Εταιρίας θα ολοκληρωθεί με την κεντρική Ημερίδα που θα διεξάγει η NP Insurance στην Αθήνα, στις 17 Απριλίου 2015.

Νέα Προϊόντα – Νέα Τιμολόγια – Μηχανογραφικές Παροχές
Τα στελέχη της NP ενημέρωσαν τους Συνεργάτες για την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της Εταιρίας μέσα στο 2014 καθώς και για τις σημαντικές αλλαγές στο νομοθετικό και θεσμικό πλαίσιο που έχουν συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στην ελληνική και την ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης για τις μηχανογραφικές δυνατότητες και υπηρεσίες που η Εταιρία παρέχει στους Συνεργάτες της προκειμένου να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα των εργασιών τους αλλά και για τον προσανατολισμό της Διοίκησης να ακολουθήσει δυναμικά τις τεχνολογικές εξελίξεις.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως ήταν αναμενόμενο, παρακολούθησαν τα στελέχη των Πωλήσεων το νέο ανταγωνιστικό τιμολόγιο Κλάδου Αυτοκινήτων καθώς και τα νέα προϊόντα του Κλάδου Πυρός και των Λοιπών Κλάδων που συνδυάζουν τις πληρέστερες καλύψεις με τα πλέον ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.
Οικονομικά Κίνητρα Διαγωνισμός Πωλήσεων – Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Από την επικοινωνία δεν θα μπορούσε να λείψει το κομμάτι των οικονομικών κινήτρων και των bonus βάσει των οποίων η Εταιρία ανταμείβει τους παραγωγικούς και αφοσιωμένους Συνεργάτες της, καθώς επίσης και η ενημέρωση για τον νέο Διαγωνισμό Πωλήσεων 2015 αλλά και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν προγραμματισθεί να γίνουν πανελλαδικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς.