Η διευθύνουσα σύμβουλος της DAS Hellas Ν. Σταυρογιάννη

DAS HELLAS: Ευκαιρίες εργασίας και εκπαίδευσης για τους ασφαλιστές

Ένα ακόμα βήμα ενημέρωσης για την Νομική Προστασία και τον εμπλουτισμό των γνώσεων των συνεργατών της έκανε χθες η Das Hellas πραγματοποιώντας εκδήλωση –σεμινάριο για την Διαπραγμάτευση-. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη με βάση τις γνωστές αναλογίες της αγοράς, γεγονός που επισημάνθηκε από τους ομιλητές κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου και Μ. Αντωνάκη. Οι περισσότεροι από 250 ασφαλιστές που προσήλθαν απόδειξαν το ζωηρό ενδιαφέρον που υπάρχει για την νομική προστασία καθώς και τις προοπτικές που πιθανόν διαβλέπουν στον κλάδο οι επαγγελματίες της αγοράς.
Στην εκδήλωση που αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας που καταβάλλει η DAS εδώ και καιρό, με στόχο να εξοικειώσει τόσο την ασφαλιστική αγορά όσο και τους πολίτες με την εξειδικευμένη ασφάλιση της ΝΠ, απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και η γενική διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος κ. Μαργαρίτα Αντωνάκη. «Εύχομαι στην DAS να συνεχίσει πρωταγωνιστεί» είπε ο κ. Χατζηθεοδοσίου ενώ χαρακτήρισε ως «θετικό σημάδι» την παρουσία τόσων ασφαλιστών. Ακόμα είπε πώς η ΝΠ δεν έχει γίνει γνωστή στον έλληνα καταναλωτή σε σχέση με τα ισχύοντα σε άλλες χώρες και πώς η εξειδίκευση στον κλάδο είναι σημαντική τόνισε.
Η κυρία Μαργαρίτα Αντωνάκη εκδήλωσε την έκπληξή της για το ενδιαφέρον που είδε για την Νομική Προστασία και αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η εκδήλωση καθώς ανταποκρίνεται στην ανάγκη για εκπαίδευση. Επίσης ανάφερε πώς στην ασφαλιστική αγορά έχει επέλθει κάποια ισορροπία –σταμάτησαν οι απώλειες- και εκτίμησε πώς υπάρχει σοβαρό περιθώριο ανάπτυξης.
Η διευθύνουσα σύμβουλος της Das κυρία Νάντια Σταυρογιάννη ανακοίνωσε στους συνεργάτες ασφαλιστές πώς η εκδήλωση αποτελεί την αρχή ενός κύκλου εκπαίδευσης που προγραμματίζει η εταιρεία με στόχο να δώσει εφόδια στους συνεργάτες της για να συνεχίσουν καλύτερα την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Στην ίδια κατεύθυνση και ο διευθυντής πωλήσεων κ. Γιώργος Τάσσης κάλεσε τους ασφαλιστές να προετοιμαστούν για το μέλλον αξιοποιώντας την ευκαιρία επαγγελματικής τους ανάπτυξης μέσω των ασφαλιστικών προϊόντων της DAS.
Είναι αξιοσημείωτο ότι οι συμμετάσχοντες παρακολούθησαν μέχρι τέλους το τετράωρο σεμινάριο για την «Δαπραγμάτευση» που υποστήριξε ο Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαπραγματεύσεων κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, καταδεικνύοντας προθυμία στην απολαβή γνώσεων που μπορούν να τις εφαρμόσουν στην ασφαλιστική πώληση.