To anytime στα χέρια των ασφαλιστών

Την ένταξη του anytime στα δίκτυα συνεργατών της σχεδιάζει η Interamerican, ανοίγοντας υπό ειδικό καθεστώς προμηθειών τις ηλεκτρονικές πωλήσεις και στους ασφαλιστές της.

 

Με τον τρόπο αυτό οι συνεργάτες της εταιρείας θα έχουν τη δυνατότητα να προωθούν στην αγορά, πέρα από τα ασφαλιστικά προϊόντα της Interamerican και τα προγράμματα του anytime στους κλάδους Υγείας, Κατοικίας και Αυτοκινήτου, δίχως βεβαίως να αλλάζουν τις προδιαγραφές τους.

 

Με την απόφασή της αυτή η Interamerican θα επιδιώξει να «συμφιλιώσει» τα δίκτυα πωλήσεων με το anytime, αλλά και να ανοίξει τις πωλήσεις του και σε ηλικίες ή πρόσωπα τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερα καλή σχέση με το διαδίκτυο, αναζητούν ωστόσο ένα οικονομικό πρόγραμμα ασφάλισης.

 

Στην πράξη, οι ασφαλιστές – συνεργάτες της εταιρείας θα καθοδηγούν με διαπροσωπική επαφή –μέσω τηλεφώνου- εξηγώντας στον ασφαλισμένο πως να συμπληρώνει τη διαδικτυακή παροχή, αυξάνοντας έτσι το ηλικιακό όριο όσων ασφαλίζονται μέσω του anytime, αναφέρει στο IW ο διευθύνων σύμβουλος της Interamerican, κ. Γιώργος Κώτσαλος, ο οποίος προσθέτει ότι, σήμερα,  το anytime αντιπροσωπεύει σε αριθμό συμβολαίων το 40% των πωλήσεων της εταιρείας.

 

Για το πότε θα ανοίξει η διαδικτυακή πώληση και στους συνεργάτες της εταιρείας, δήλωσε ότι είναι ζήτημα χρόνου, όταν δηλαδή η μηχανογράφηση της Interamerican ανάψει το πράσινο φως.