Σκότωσε επτά άντρες για τις τραπεζικές τους καταθέσεις και τις ασφαλιστικές αποζημιώσεις

Η υπόθεση μίας 67χρονης μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες τα μέσα ενημέρωσης στην Ιαπωνία. Πρόκειται για την Chisako Kakehi, που σύμφωνα με τις πληροφορίες των “Japan Times” φέρεται να δολοφόνησε με κυάνιο συζύγους και συντρόφους, προκειμένου να αποκτήσει τις περιουσίες τους και τις αποζημιώσεις από τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής.

Συνολικά από καταθέσεις και ασφαλιστήρια συμβόλαια η 67χρονη εκτιμάται ότι αποκόμισε περίπου 7 εκατ. ευρώ. Οι υποψίες έπεσαν επάνω της όταν οι αρχές τη συνέλαβαν για το θάνατο του Ισάο Κακέχι, του 75χρονου συζύγου της και στην πορεία των ερευνών βρέθηκαν μπροστά σε μία σειρά μυστηριωδών θανάτων προηγούμενων συντρόφων της.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο τελευταίος της σύζυγος πέθανε από κυάνιο, το οποίο του χορηγήθηκε από την 67χρονη σε συνδυασμό με κινεζικά βότανα, που έχουν παρόμοιες ιδιότητες με τα υπνωτικά χάπια. Προς το παρόν διερευνώνται οι θάνατοι άλλων πέντε ανδρών, που σχετίζονταν με την Kakehi και πέθαναν από το 2006 και μετά. Αν και η ίδια αρνείται όλες τις κατηγορίες, πέρα από τον τελευταίο της σύζυγο έχουν ήδη βρεθεί ίχνη κυανίου σε άλλον ένα 71χρονο σύντροφό της που πέθανε το 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*