Ασφάλιση κατοικίας από την Aigaion

Η AIGAION Aσφαλιστική Α.Ε. προσφέρει ευέλικτα και ολοκληρωμένα προγράμματα για την κατοικία, ενώ οι καλύψεις μπορούν να διαμορθωθούν και κατά περίπτωση ανάλογα με το ύψος των προς ασφάλιση αξιών. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα επιλογής της κάλυψης από το 1€ της ζημιάς, δηλαδή χωρίς απαλλαγές. Όλα τα πακέτα προσφέρονται σε Αξία Αντικατάστασης Καινούργιου, δηλαδή καλύπτεται η επισκευή ή ανακατασκευή του κτιρίου ή του περιεχομένου, σαν να ήταν καινούργια, για την ίδια χρήση, με τα ίδια χαρακτηριστικά και την ίδια ή άντιστοιχης ποιότητας κατασκευή.
Το πρόγραμμα ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΕΓΗ σχεδιασμένο ειδικά για τις κατοικίες με ενυπόθηκο ενδιαφέρον, παρέχει ασφάλιση για πυρκαγιά, έκρηξη, νερά, καιρικά φαινόμενα, σεισμό, ζημιές κλέφτη στο κτίριο, αστικές ευθύνες, βραχυκύκλωμα, τρομοκρατικές ενέργειες, πολιτικές ταραχές, αποκομιδή συντριμμάτων. Παράλληλα, καλύπτει τις δόσεις του δανείου του ασφαλισμένου ή αποπληρώνει ολόκληρο το δάνειο σε περίπτωση καταστροφής της κατοικίας από ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

Το πλήρες πρόγραμμα AIGAION ΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΕΥΕΛΙΚΤΟ, παρέχει ασφάλιση για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ενώ υπάρχουν και επιπλέον καλύψεις, όπως θραύση υαλοπινάκων, επακόλουθα έξοδα ζημιάς, κάλυψη τραπεζικής θυρίδας, προσωπικό ατύχημα. Η πρωτοτυπία του είναι ότι παρέχεται και η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 4 ομάδες καλύψεων, ενώ γίνεται συνδυασμός καλύψεων και κόστους ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική δυνατότητα.

Το ALL ABOUT HOME είναι ένα πρόγραμμα ασφάλισης κατά παντός κινδύνου που καλύπτει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ υλική ζημιά μπορεί να προκληθεί στο κτίριο ή στο περιεχόμενο της κατοικίας από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ, ακόμα κι αν δεν αναγράφεται ρητώς στις καλύψεις. Πρόκεται για ένα πρόγραμμα χωρίς «ψιλά γράμματα» αφού ό,τι δεν εξαιρείται ρητώς, καλύπτεται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*