Περιοδικό ΧΡΗΜΑ: Ελπίδες ανάκαμψης για τις ελληνικές εξαγωγές

Μη χάσετε την τελευταία έκδοση του περιοδικού ΧΡΗΜΑ. Από το 1988, χρονιά που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μέχρι σήμερα, στόχος των συντελεστών του περιοδικού είναι η ενημέρωση σε βάθος, σε κάθε πτυχή της οικονομικής και επενδυτικής πραγματικότητας στη χώρας.

Στα θέματα του τελευταίου τεύχους θα διαβάσετε:

– 79η ΔΕΘ: Εντυπωσιακή αύξηση εκθετών, επισκεπτών και εκδηλώσεων

– ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Το πολιτικό ρίσκο μία διαρκής απειλή

– ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ: Ελπίδες επανάκαμψης το 2014

– Συνέντευξη: Τζανέτος Καραντζής, Πρόεδρος της ένωσης διπλωματικών υπαλλήλων ΟΕΥ του ΥΠΕΞ, « Η οικονομική διπλωματία καταλύτης στην εξωτερική πολιτική»

 

ΧΡΗΜΑ:
Το περιοδικό ΧΡΗΜΑ είναι ένα σύγχρονο επενδυτικό & οικονομικό περιοδικό, το οποίο εκδίδει η ETHOS MEDIA S.A. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Αύγουστο 1988 με την μορφή ενός οκτασέλιδου newsletter και έξι χρόνια μετά επισημοποίησε τη μόνιμη συνεργασία του με το περιοδικό EUROMONEY (160.000 αναγνώστες σε 125 κράτη).

Τον Δεκέμβρη 2008, το ΧΡΗΜΑ ανανεώθηκε με στόχο να προσφέρει στον κόσμο των επενδύσεων συμπυκνωμένη και υπεύθυνη πληροφόρηση ιδιαίτερα σε μία τόσο κρίσιμη επενδυτική συγκυρία. Έτσι, λοιπόν, οι επενδυτές έχουν στα χέρια τους ένα χρήσιμο «εργαλείο» για να την κατανόηση και ανάλυση τόσο του οικονομικού περιβάλλοντος όσο και των τάσεων που εκδηλώνονται ή διαφαίνονται και επηρεάζουν τις επενδύσεις.

Σημαντική καινοτομία του είναι ότι το ΧΡΗΜΑ κυκλοφορεί ταυτόχρονα και ψηφιακά, δηλαδή ο συνδρομητής το λαμβάνει σε e-mail και μπορεί να διαβάσει το σύνολο την ύλης από την οθόνη του υπολογιστή του.

Τελευταίο τεύχος: Διαβάστε το ΧΡΗΜΑ ψηφιακά!

Πατήστε εδώ για να γίνετε συνδρομητής στο ΧΡΗΜΑ