Τα στελέχη της METLIFE στην «ιστορία» του «Τhe Marcoglou Agency»

[starbox] Ένα ακόμα μέρος μια μεγάλης ιστορίας που ξεκίνησε εδώ και δεκαετίες να γράφεται συμπλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου 20 Σεπτεμβρίου ο κ. Μάνος Μάρκογλου. Εκεί όπως πάντα, στην οικία του, με την απόλυτη οργάνωση της συζύγου του Καλλιόπης, γιορτάστηκε η 49η επέτειος του γραφείου του (the Marcoglou Agency) και βραβεύτηκαν οι επιτυχημένοι ασφαλιστές του 2013.

Ο κ. Χατζηδημητρίου, ο κ. Μαζαράκης, ο κ. Ζερβουδάκης, ο κ. Φουσκαρής, ο κ. Ταγκόπουλος, ο κ. Παλαιολόγος, ο κ. Κώστας Λάμπρου, ο φίλος κ. Χρήστος Σταυρίδης, και άλλα διοικητικά στελέχη της εταιρείας και ασφαλιστές του γραφείου, του κ. Μάρκογλου είχαν την χαρά να απολαύσουν την μοναδικότητα της εκδήλωσης. Μέσα από ευχάριστες διαδικασίες όπως απονομή βραβείων, διαγωνισμό μαγειρικής, και λίγα λόγια για όλους, οι παρευρισκόμενοι βίωσαν την ιδιαιτερότητα της «στιγμής» που ο κ. Μάρκογλου αναδεικνύει άκοπα κάθε χρόνο.

Ο διοργανωτής ως «Ανώτερος Συντoνιστής Γραφείου Πωλήσεων της Metlife», ευχαρίστησε με τον δικό του τρόπο τους φίλους που τον τίμησαν και συνομίλησε με όλους. Μέσα από τις κουβέντες του, με έμμεσο τρόπο προσδιόρισε το περιβάλλον που με πίστη δημιουργεί και συντηρεί: επίμονο, σκεπτόμενο, συμμετοχικό, ανέφελο, αλλά και προβληματισμένο έτοιμο να προχωρήσει στο επόμενο βέβαιο βήμα του. Στη γραμμή Metlife…