Σύμφωνο στρατηγικής συνεργασίας SafeLine- CiTY Brokers

Οι εταιρίες Safeline. και City Brokers Worldwide, υπέγραψαν «σύμφωνο στρατηγικής συνεργασίας».

Τα δύο γραφεία συνθέτουν ένα χαρτοφυλάκιο στο οποίο το 20% προέρχεται από το αυτοκίνητο και το 80% από τους υπόλοιπους κλάδους της ασφαλιστικής αγοράς.

Στόχος είναι να δημιουργήσουν νέο πρωτοποριακό και μοναδικό σχήμα στην αγορά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Οι μέτοχοι και των δύο εταιριών, όπως είναι γνωστό, είναι ασφαλιστές δεύτερης και τρίτης γενιάς, οι δε εταιρίες τους έχουν επιτυχημένη και συνεχή πολύχρονη παρουσία στην ασφαλιστική αγορά. Από τη SafeLine έχουμε τους κ.κ. Ραφαηλίδη, Πολίτη, Γρηγοριάδη, Δερμιτζάκη και από τη CiTY Brokers τους Γιάννη και Πέτρο Μάμαλη.

Η κοινή πορεία των δύο εταιρειών στηρίζεται στην αρχή της ήρεμης δύναμης, δε θα διακριθεί από εξάρσεις και ανατροπές στη μέχρι σήμερα ακολουθούμενη τακτική και θα εστιάσει στην διαρκή ποιοτική αναβάθμιση. Η εξειδίκευση της CiTY σε προϊόντα υγείας της Ελληνικής και της Διεθνούς αγοράς , καθώς και η πολύχρονη εμπειρία της SafeLine στην δημιουργία και προώθηση προϊόντων γενικών ασφαλίσεων ,αποτελεί εχέγγυο για υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που θα προσφέρει το νέο σχήμα σε συνεργάτες και πελάτες.

Είναι αξιοσημείωτο ότι μέσω της συνέργιας των δύο εταιριών, δημιουργούνται μεγάλα παραγωγικά μεγέθη ενώ ταυτόχρονα είναι άξια αναφοράς η συνολική ποιοτική σύνθεση του ενιαίου χαρτοφυλακίου, στοιχεία που αποτελούν αναγκαία προτεραιότητα στη νέα ασφαλιστική πραγματικότητα.
Για τα επόμενα βήματα σύμφωνα με τους συνεργαζόμενους ασφαλιστές θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες.