Γιώργος Λούβαρης: Εξπρές ανάπτυξη για την Βrokers Union

[starbox]

Με συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάπτυξης στο οποίο αναμένεται να ενσωματωθούν και άλλοι φορείς της διαμεσολάβησης προχωρεί η στρατηγική συνεργασία της Brokers Union με τις μεσιτικές εταιρείες των Γ. Λούβαρη και Γ.Κούτσικου.
Με πλεονέκτημα την αυτοτέλεια του κάθε partner και αιχμή της ανάπτυξης την μετρημένη εξοικονόμηση κόστους η πρωτοποριακή απόφαση των τριών Μεσιτικών Εταιρειών, αποτέλεσε πεδίο ενδιαφέροντος για την αγορά.
Το νέο σχήμα «τρέχει» οργανωτικά και όπως αναφέρει στο IW ο διευθύνων σύμβουλος και ασκών το μάνατζμεντ κ. Γιώργος Λούβαρης «έχουμε ήδη δρομολογήσει την συνέχειά μας και εργαζόμαστε επί σχεδίου που αποβλέπει σε σημαντική ανάπτυξη, μέσα από κοινές δράσεις, και άλλες πρωτοποριακές λειτουργίες που εφαρμόζονται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά».
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Όπως εξηγεί, η BROKERS UNION μέσα από τις υφιστάμενες συνενώσεις και συνέργειες σηματοδοτεί πρώτη την νέα εποχή στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Ήδη προκλήθηκε μεγάλο ενδιαφέρον από την αγορά γεγονός που μπορεί να συντελέσει και σε μια ακόμα καλύτερη συνέχεια». Κατά τους αρμοδίους οι δυνατότητες παραγωγής εργασιών είναι μεγάλες ενώ και η εξοικονόμηση κόστους προσφέρει έδαφος για ουσιαστική ανάπτυξη αφού οι συμμετέχοντες στην BU (υφιστάμενοι και δυνητικοί συνεργάτες) μπορούν τις όποιες επενδύσεις να τις κατευθύνουν στην ανάπτυξη και όχι σε πλεονάζοντα λειτουργικά κόστη. Σύμφωνα με τον κ. Λούβαρη οι μετέχοντες στην BU έχουν κοινό όραμα, κοινές υποδομές, κοινό κανονισμό προμηθειών, ενιαία πολιτική, και κυρίως ένα πολύ μεγάλο και διευρυνόμενο δυναμικό συνεργατών.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ειδικότερα, αναλύοντας το εγχείρημα ο κ. Λούβαρης δηλώνει βέβαιος και αισιόδοξος για τη συνέχεια, βρίσκεται σε συνομιλίες με πολλούς διαμεσολαβούντες οι οποίοι ενημερώνονται για το θέμα και θεωρεί πώς μέσα από την πορεία της BU θα επιτευχθεί: υψηλού επιπέδου παρεχόμενη υπηρεσία, αύξηση της παραγωγικότητας, ανάπτυξη και τελικά κερδοφορία. Βασική αρχή της BU είναι η άρτια εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, η διαφάνεια στις συναλλαγές και η ποιότητα των παροχών και των προγραμμάτων προς τους πελάτες. Απευθυνόμενος στην αγορά της διαμεσολάβησης ο κ. Λούβαρης τονίζει πώς «η προσαρμογή στα νέα δεδομένα απαιτεί άμεσα γενναίες αποφάσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η ανάπτυξη και η βιωσιμότητα των εταιρειών διαμεσολάβησης. Οι συνέργειες, συνενώσεις, συγχωνεύσεις, εξαγορές είναι επιλογές προς αυτή την κατεύθυνση».

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η BU
Σχετικά με την BU αναφέρει ότι: «το νέο διοικητικό της σχήμα σχεδιάζει και υλοποιεί το επιχειρησιακό της πλάνο σε ταχύτατους ρυθμούς. Δημιουργεί επιπρόσθετα, ένα νέο χώρο 1500 τμ για να στεγάσει και να εξυπηρετήσει τους συνεργάτες της. Επενδύει στην τεχνολογία και διαρκή εκπαίδευση των ανθρώπων της. Αλλάζει τις εσωτερικές και οργανωτικές δομές της για την επίτευξη υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών. Οργανώνει συστήματα ελέγχου και τεχνικές υποδομές που διασφαλίζουν την προστασία του χαρτοφυλακίου κάθε συνεργάτη για την ανάπτυξη διασταυρούμενων πωλήσεων όπου αυτός επιθυμεί. Και υπάρχει και συνέχεια…»