Οι κορυφαίοι του Agency της Allianz ταξίδεψαν στο Δουβλίνο

Έναν ξεχωριστό Ευρωπαϊκό προορισμό, το Δουβλίνο, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν οι κορυφαίοι του δικτύου Agency της Allianz Ελλάδος.

Ο Διαγωνισμός Πωλήσεων που διήρκεσε 12 μήνες, είχε επίκεντρο τις Λύσεις της Allianz για τις ανάγκες της Σύνταξης, Αποταμίευσης και Συσσώρευσης Κεφαλαίου και κεντρικό μήνυμα «Διεκδίκηση και Συμμετοχή». Σε μια εποχή όπου η ανάγκη για πρόβλεψη επιπλέον εισοδήματος είναι επιτακτική, η Allianz Ελλάδος μέσα από τις σύγχρονες λύσεις της και τη συστηματική και ποιοτική δραστηριοποίηση των συνεργατών της, βοηθάει τους πελάτες της να φροντίσουν για το μέλλον τους. Οι στόχοι του Διαγωνισμού, απαιτητικοί και ρεαλιστικοί, στάθηκαν ικανοί να κινητοποιήσουIMG_4432finalν το μεγαλύτερο μέρος των συνεργατών του δικτύου Agency της Εταιρίας.

Οι κορυφαίοι συνεργάτες της Allianz είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Δουβλίνο, την πόλη του Όσκαρ Γουάιλντ, να επισκεφτούν μία από τις πιο γοητευτικές πόλεις της Ιρλανδίας, το Kilkenny, και να δουν από κοντά το Malahide Castle, ένα από τα παλαιότερα και πιο ιστορικά κτίσματα της Ιρλανδίας με μία εξαιρετική συλλογή από έπιπλα εποχής και πίνακες ζωγραφικής. Ξεχωριστή ήταν η ολοήμερη ξενάγηση στο Belfast, την πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας και η επίσκεψη στο Μουσείου του Τιτανικού.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι στα πλαίσια του ταξιδιού, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Δικτύου Πωλήσεων με στελέχη της Εταιρίας, όπου υπήρξε η ευκαιρία να συζητηθούν τόσο επίκαιρα θέματα της αγοράς όσο και της Εταιρίας.

Η επίτευξη υψηλών στόχων και η κατάκτηση της κορυφής, μέσα από συστηματική συμμετοχή σε διαγωνισμούς πωλήσεων, αλλά και αξιοποίηση σημαντικών κινήτρων που η Allianz Ελλάδος σχεδιάζει για τους συνεργάτες της, εδραιώνουν την κοινή εταιρική κουλτούρα, ενισχύουν το αίσθημα συμμετοχής σε μία επίλεκτη ομάδα με κοινές αξίες και στόχους και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μακροχρόνια επαγγελματική καταξίωση.