Οι ασφαλιστές βραβεύουν νέους αθλητές

Νέους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου ΑΙΞΩΝΗΣ στην Άνω Γλυφάδα βράβευσε ο ασφαλιστής κ. Νίκος Λεβετσοβίτης σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο που χρησιμοποιεί ο Σύλλογος για τις προπονήσεις του.

Η παρουσία του κ. Λεβετσοβίτη εκεί, σημαντική, και συνδυάστηκε με την ιδιότητα του ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας. Εκπροσωπώντας τα κοινά συμμετείχε σε όλη τη διαδικασία που είχε ως στόχο να αναδείξει τον αθλητισμό, να ευχαριστήσει και να επιβραβεύσει όσους μετέχουν στις διαδικασίες ως αθλητές, εθελοντές, χορηγοί ή φίλοι και τελικά να μεταδώσει τους παριστάμενους στην προσπάθεια διάδοσης του αθλητικού πνεύματος.

Ο κ. Λεβετσοβίτης πρέπει να επισημανθεί ότι ως ασφαλιστής -με αυτή την ιδιότητα είναι και αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας- εκπροσώπησε στην εκδήλωση το επάγγελμα επάξια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής από τους χαιρετισμούς, τις ομιλίες έως και τις βραβεύσεις, στάθηκε σαν πραγματικός ασφαλιστής: ήταν φιλικός, ευγενής, προσιτός προς όλους και ταυτόχρονα διακριτικός. Με ιδιαίτερη χαρά βράβευσε τα νέα παιδιά που συμμετέχουν στον Σύλλογο και μαθαίνουν να αγωνίζονται, να συμμετέχουν σε κοινές με άλλους διαδικασίες και αποτελούν μέρη ενός συνόλου με υψηλά στάνταρ, υψηλές προσδοκίες και αρετές. Και είναι σημαντικό πώς οι νέοι αθλητές γνωρίζουν ότι βραβεύθηκαν από έναν άνθρωπο, στο επάγγελμα ασφαλιστή ο οποίος μετέχει και στα κοινά και διαθέτει όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά.

Στην θερμή ατμόσφαιρα, με πολύ νέα παιδιά, γονείς, επιχειρηματικούς παράγοντες της περιοχής, πολίτες, ο πρόεδρος του ΑΣ κ. Καράμπελας παράθεσε μια πραγματικά ρεαλιστική και στοχευμένη ομιλία, κάνοντας σαφές στους παρευρισκόμενους ότι μέσα από εθελοντική προσπάθεια, προσφορά, και ανιδιοτελή συμμετοχή η διοίκηση και οι φίλοι του Συλλόγου εμμένουν αθλητικά, εμμένουν στην πρόοδο των κατοίκων της πόλης , πιστεύουν στην νεολαία, εντάσσονται στην προσπάθεια ενίσχυσης του αθλητικού πνεύματος. Όλα αυτά συνιστούν πολιτισμό και όσο πιο πολλοί συμμετέχουν τόσο μεγαλύτερα και σε σύντομο χρόνο αποτελέσματα θα φέρουν.