Νέα Διαφημιστική Καμπάνια Prime Insurance

Στον «αέρα» βρίσκονται δύο νέα τηλεοπτικά σποτ της Prime Insurance. Η εταιρία θέλοντας να δώσει ανανεωμένο πνεύμα στην καμπάνια της, προβάλει το γλυκό πρόσωπο του αγοριού ο οποίος μιλάει για τη γιαγιά του φίλου του που είναι…500 ετών! 500 είναι το άθροισμα των ετών της εμπειρίας των ανθρώπων που στελεχώνουν την Prime Insurance.

 

Των ανθρώπων που έφτιαξαν το ασφαλιστικό σύστημα στην Ελλάδα και προσπαθούν καθημερινά να βρίσκουν νέους τρόπους, να δημιουργούν καινοτόμα προϊόντα πάντα για με στόχο την ασφάλεια του πελάτη.
Τίποτα δεν είναι υπερβολικό όταν πρόκειται για την υγεία των πελατών της Prime Insurance. Η Prime θέλοντας να προσφέρει στους πελάτες της την απόλυτη ασφάλεια παρέχει ακόμα και δεύτερη ιατρική γνωμάτευση από τα πιο εξειδικευμένα νοσοκομεία του εξωτερικού σε συνεργασία με τη MediGuide America.

Το ανθρωπάκι του σποτ δεν αρκείται στη μία ιατρική γνωμάτευση αλλά το πρόσωπό του φωτίζεται με χαμόγελο όταν δέχεται και τη δεύτερη! Γιατι στην Prime όταν μιλάμε για την υγεία των πελατών μας, μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά.

PRIME_3 PRIME_4