Συνεργασία της Interamerican με το Smart Club της Shell

Μία συνεργασία κοινού εμπορικού ενδιαφέροντος με προσφορά προνομίων στα μέλη του Smart Club της Shell, ξεκίνησε μεταξύ της εταιρείας καυσίμων Coral και της Anytime, του καναλιού απευθείας ασφάλισης της INTERAMERICAN. Συγκεκριμένα, τα μέλη του Shell Smart Club ασφαλίζοντας το όχημά τους στην Anytime, θα διπλασιάζουν τους πόντους στην κάρτα τους Smart Club για όλο το διάστημα της εξάμηνης ή δωδεκάμηνης ασφάλισής τους, καθώς και για την ανανέωση ασφάλισης του ίδιου οχήματος. Η συνεργασία INTERAMERICAN – Coral είναι βασισμένη στην κοινή προτεραιότητα της εστίασης στην ικανοποίηση του καταναλωτή και στην ισορροπημένη σχέση αμοιβαίου οφέλους μαζί του. 
 
Μετά τον πρώτο μήνα ασφάλισης στην Anytime και για όλη την περίοδο ασφαλιστικής κάλυψης, οι πόντοι που θα συγκεντρώνει το μέλος του Shell Smart Club βάσει των μηνιαίων συναλλαγών του σε αγορές καυσίμων Shell θα διπλασιάζονται αυτόματα τον επόμενο μήνα. Η προσφορά ισχύει έως το τέλος Μαΐου 2015 με προοπτική επέκτασης χρόνου.
 
Η Anytime αποτελεί την “αιχμή του δόρατος” για την INTERAMERICAN στην απευθείας προώθηση ασφαλίσεων στον κλάδο αυτοκινήτων, εξασφαλίζοντας ταχύτητα και ποιότητα εξυπηρέτησης σε συνδυασμό με προσιτά ασφάλιστρα. 
 
To Smart Club είναι από τα μεγαλύτερα και πιο πρωτοποριακά προγράμματα πιστότητας στην Ελλάδα και ανταμείβει τους πελάτες που ανεφοδιάζονται με καύσιμα Shell με πόντους τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δώρων και υπηρεσιών που βρίσκονται στον ετήσιο κατάλογο. 
 
Σημειώνεται ότι το μέλος του Smart Club για να επωφεληθεί από την προσφορά χρειάζεται να δηλώσει τον αριθμό της κάρτας του κατά την έκδοση του συμβολαίου του online στο www.anytime.gr ή τηλεφωνικά στο 801 11 30000. 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*