Τα 50 χρόνια της γιόρτασε η MetLife Ελλάδος

Με νέα δυναμική, συλλογική στρατηγική και συντονισμένο βηματισμό με τον όμιλο της, συνεχίζει την πορεία της η Metlife Ελλάδος, εκφράζοντας βεβαιότητα για το μέλλον και την εξέλιξή της. 

Με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, στρατηγικό σχεδιασμό, έμπειρα στελέχη και συνεργάτες η εταιρεία προσανατολίζεται στη διεύρυνση των εργασιών της στην ελληνική αγορά.

Με ευδιάκριτα αυτά τα χαρακτηριστικά, η MetLife γιόρτασε στις 9 Μαίου και παρουσία τουλάχιστον 1.000 συνεργατών και φίλων, τα 50 χρόνια της δραστηριοποίησης της στην Ελλάδα στο Ολυμπιακό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.

Σε κλίμα αισιοδοξίας και συνεργασίας, ο πρόεδρος της Metlife σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή & Αφρική, κ. Michel Khalaf, έδωσε το ευρωπαϊκό στίγμα του ομίλου, ενώ οι κ.κ. Μ. Χατζηδημητρίου, επικεφαλής της Περιφέρειας Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης της MetLife και Δ. Μαζαράκης, Γενικός Διευθυντής της MetLife Alico στην Ελλάδα μίλησαν για την πορεία της MetLife στην Ελλάδα και τα σχέδια για τη μελλοντική της ανάπτυξη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η MetLife, όπως θα ονομάζεται από εδώ και πέρα, τίμησε τα στελέχη και τους συνεργάτες της που έχουν συμβάλλει καθοριστικά στα αποτελέσματά της και την επόμενη ημέρα η εταιρεία βράβευσε τους παλιούς συνεργάτες της (MetLife Alico).