Ιnternational life: Με πολυμέτωπη ανάπτυξη στην νέα ασφαλιστική εποχή

Κλίμα βεβαιότητας για το μέλλον, αισιοδοξία για την παραγωγή εργασιών και προοπτικές ποιοτικές και ποσοτικές στις εταιρικές σχέσεις και δραστηριότητες του Ομίλου περιβάλλει την International Life. 

Τα στοιχεία αυτά ήταν ευδιάκριτα από την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου της εταιρείας το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Costa Navarino, ξεκίνησε χθες και έληξε σήμερα και συμμετείχαν σε αυτό περισσότεροι από 300 σύνεδροι ενώ βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι ασφαλιστές και μάνατζερς των ετών 2011, 2012 και 2013. To υψηλών προδιαγραφών συνέδριο με έντονα ποιοτικά χαρακτηριστικά το οποίο οργανώθηκε και στηρίχθηκε από τον κ. Κλέαρχο Πεφάνιο,  Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Agency System & Εκπαίδευσης της International Life.

Στο συνέδριο αποτυπώθηκαν μια σειρά βασικών χαρακτηριστικών της εταιρείας ενώ ανακοινώθηκε και από τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Γιάννη Μπράβο η συμβουλευτική συμμετοχή του κ. Ανδρέα Βασιλείου σε θέματα προβληματισμού και αποφάσεων που σχετίζονται με τον διοικητικό, οργανωτικό και προϊοντικό προσανατολισμό της International.
Η εκπαίδευση, η παραγωγή, τα νέα  ασφαλιστικά προϊόντα, η προσαρμογή στις απαιτήσεις της νομοθεσίας, η διεύρυνση της παραγωγής, οι νέες αγορές και δραστηριότητες αποτελούν τον πυρήνα των επόμενων βημάτων της εταιρείας και επί αυτών αναπτύσσονται εργασίες. 

Πρόθεση των αρμοδίων είναι η εταιρεία να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να επεκταθεί οριζόντια και κάθετα τόσο επίπεδο ασφαλιστικών δραστηριοτήτων όσο και σε  νέες διαδικασίες που σχετίζονται με την εφαρμογή νέας τεχνολογίας, την πιστοποίηση των εργασιών της των στελεχών της και άλλα ζητήματα που θα κατατείνουν στην ανάδειξη της φερεγγυότητάς της και την εμπιστοσύνη που θέλει να διαμορφώσει με τους συνεργάτες της και τους πελάτες της.
 
Στο πλαίσιο των εργασιών και με πρωτοβουλία του κ. Κλέαρχου Πεφάνιου, ασφαλισμένος της εταιρείας μίλησε για την προσωπική του περίπτωση. Ανέδειξε τον πρωτεύοντα ρόλο που έχει ο ασφαλιστής στην διαχείριση ενός σημαντικού προβλήματος δίνοντας ξεκάθαρα το στύλ και τον ρόλο που οφείλει να έχει ο κάθε επαγγελματίας του κλάδου που διαχειρίζεται από μικρά έως και πολυ΄μεγάλα και σημαντικά περιστατικά.