Η Prime Insurance στο Run Greece στο Ηράκλειο

Την Κυριακή 27 Απριλίου η Prime Insurance έδωσε το παρόν στο Run Greece που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι Κρητικοί αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τους αγώνες και οι δρόμοι της πόλης γέμισαν από ανθρώπους όλων των ηλικιών που κοινό στόχο είχαν  τη χαρά του ευ αγωνίζεσθαι.
 
Στο κέντρο του Ηρακλείου στήθηκε μία αθλητική γιορτή που ξεσήκωσε τους Κρητικούς και τους έβαλε να φορέσουν τα αθλητικά τους και να τρέξουν. 

Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι έτρεξαν ενώ χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν ή συμμετείχαν εθελοντικά υποστηρίζοντας τους αθλητές στη διάρκεια των διαδρομών.    

Η Prime Insurance έκανε την απονομή στους νικητές του αγώνα των 10.000 μέτρων.

Να επισημανθεί πως δρομείς, εθελοντές και προσωπικό που συμμετείχαν, είχαν ασφαλιστική κάλυψη για προσωπικό ατύχημα και το σύνολο της διοργάνωσης ήταν καλυμμένο για αστική ευθύνη από την Prime Insurance.

Ακολουθεί στις 4 Μαϊου ο Ημιμαραθώνιος των 5χλμ στην Αθήνα και το Run Greece στα Ιωάννινα στις 11 Μαϊου. Και στις δύο αυτές διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ υποστηρικτής θα είναι η Prime Insurance καλύπτοντας τις ασφαλιστικές ανάγκες δρομέων, εθελοντών και προσωπικού.