Στην Κύπρο οι 35 κορυφαίοι συνεργάτες της Prime

Η Prime Insurance διάλεξε φέτος την πανέμορφη Κύπρο ως προορισμό επιβράβευσης για τους Συνεργάτες που πέτυχαν τον στόχο πωλήσεων. 

Με τον καλό καιρό σύμμαχο, 35 συνεργάτες συνοδευόμενοι από τον κ. Αίσωπο, Εμπορικό Διευθυντή και τον κ. Νίνο, Διευθυντή Marketing της Εταιρίας πέρασαν τέσσερις ημέρες που θα έχουν να θυμούνται!

Βόλτες για καφέ και ψώνια στην παλιά Λευκωσία, εκδρομές σε Λεμεσό και Πάφο με επισκέψεις στα αξιοθέατα του νησιού, είναι ορισμένα από τα στοιχεία που συνέθεσαν το ταξίδι. Και φυσικά οι νοστιμότατοι κυπριακοί μεζέδες δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο!

Με αφορμή την επίσκεψη στο νησί, οι συνεργάτες ξεναγήθηκαν στα γραφεία της μητρικής Εταιρίας στο κέντρο της Λευκωσίας και γνώρισαν απο κοντά το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ.Μ.Μιχαηλίδη και όλα τα στελέχη της Εταιρίας.   

Χαμογελαστοί και ικανοποιημένοι επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη θέτοντας στόχο το επόμενο ταξίδι! Το φθινόπωρο του 2014 στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο.

Η Prime Insurance συγχαίρει και παράλληλα ευχαριστεί τους Συνεργάτες και τα ασφαλιστικά γραφεία για την παραγωγική τους δραστηριότητα και την επίτευξη του στόχου: 

ISO ΕΠΕ, Κ. Μιχαηλίδου , Budget, A. Συκάλου, Σ. Παγάνη  , Μ. Θεοδωρίδη, Ασφ. Γραφεία Κεντρικής Ελλάδος, Interteam, Delta Brokers, I. Ρουσόπουλο, Saemens, Βλάση Μηλιώνη, IGR Insurance Brokers, Σίσκα Ε. ΕΕ, Πολίτη Βρεττό, Μποζιώτη Α., Σαριδάκη Κ., Νικοδημητρόπουλο Δ., Μπόζα Α., Κατσάνο & Συνεργάτες.