Συνεργασία του InsuranceWebinars.gr με τη μεσιτική Βικτωράτου

Το InsuranceWebinars.gr ανακοινώνει την συνεργασία του με την εταιρία ‘Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε’.
Συγκεκριμένα, μέσα από αυτή τη συνεργασία, η οποία είναι η πρώτη αυτής της μορφής που συνάπτεται  μεταξύ του insurancewebinars και επιχείρησης διαμεσολάβησης και η οποία είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει και ως πρότυπο και για άλλες επιχειρήσεις, παρέχεται ελεύθερη πρόσβαση στο προσωπικό και τους συνεργάτες  της  ‘Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε.’, σε όλα τα webinars που θα διεξαχθούν για το επόμενο δωδεκάμηνο.

Ο κ. Βασιλειάδης Αριστείδης, ιδρυτής του insurancewebinars.gr,  δήλωσε: “Η επιλογή της κας Στέλλας Βικτωράτου για την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και των συνεργατών της εταιρίας, μέσω της παρακολούθησης των webinars που διεξάγουμε σε συνεχή βάση, αποδεικνύει  πως η νέα γενιά των ανθρώπων της ασφαλιστικής αγοράς δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση.  

Και όλοι γνωρίζουμε πως η εκπαίδευση και ιδίως η συνεχής εκπαίδευση, είναι αυτή που θα μας πάει ένα βήμα παραπέρα, θα μας εξασφαλίσει την παρουσία μας στην αυριανή αγορά. Είναι αυτή που μπορεί να αντισταθμίσει όλα τα αρνητικά της κρίσης και να αναδείξει τον σύγχρονο διαμεσολαβητή.  Ταυτόχρονα, η επιλογή αυτή της κας Στέλλας Βικτωράτου αποδεικνύει την αποδοχή του insurancewebinars.gr από τη διαμεσολάβηση, αφού οι πρώτοι 6 μήνες της λειτουργίας του χαρακτηρίστηκαν αφενός από την ποιότητα, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα των σεμιναρίων και αφετέρου από την ευρύτητα των θεμάτων τα οποία ανέδειξε. Θα συνεχίσουμε με ακόμη ποιοτικότερα χαρακτηριστικά, με γνώμονα πάντοτε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των ίδιων των διαμεσολαβητών.”