Θετικά αποτελέσματα για την Επιθεώρηση Χ. Χρυσολόγου το 2013

Τη μελλοντική της πορεία σχεδιάζει η Επιθεώρηση Χρήστου Χρυσολόγου, η οποία έχοντας θέσει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της τον ασφαλισμένο, πέτυχε το 2013 να διευρύνει τις εργασίες της, σημειώνοντας θετικά οικονομικά αποτελέσματα. 

Στον κλάδο ζωής οι παραδόσεις της Επιθεώρησης ανήλθαν σε 1.873.217 ευρώ, ακολουθώντας ανοδική πορεία κατά 14% και το χαρτοφυλάκιο της στον κλάδο αυτοκινήτων αυξήθηκε κατά  651 οχήματα. Συνολικά το ενεργό χαρτοφυλάκιο έφθασε τα 15.520.589 ευρώ και 28.643 συμβόλαια.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασε και τους στόχους που έχουν τεθεί για το 2014 παρουσίασε η διοίκηση τηΣπύρο Μαυρόγαλο ς, την Τρίτη 11 Μαρτίου, σε κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Metropolitan», παρουσία στελεχών της διοίκησης και διευθυντών της Εθνικής Ασφαλιστικής, συνεργατών, εκπροσώπων ιδιωτικών κλινικών καθώς και του τύπου. 

Το μήνυμα του για το ρόλο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην ασφαλιστική αγορά απέστειλε με γραπτό χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Δ. Δημόπουλος

Όπως ανέφερε «στόχος μας δεν είναι απλά η Διατήρηση της Ηγετικής θέσης της εταιρείας, αλλά να είμαστε πρωτοπόροι στην αναμόρφωση της Ασφαλιστικής Αγοράς και να αναδείξουμε την πραγματική αξία και τον δυναμισμό της Εθνικής Ασφαλιστικής». 

Παρούσα η υπόλοιπη Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σπύρο Μαυρόγαλο και παρέστησαν οι Γενικοί Διευθυντές κ.κ.  Γ.  Ζαφείρης και Σ. Κωνσταντάς, οι  Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές  κ.κ.  Ηρ. Δασκαλόπουλος και Ι. Σπανουδάκης και  ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Κ. Κουγιουμουτζής

Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν τόνισαν ότι  μεταξύ άλλων ότι “στόχος της εταιρείας είναι η κερδοφόρα ανάπτυξη” και επισήμαναν ότι “η εταιρεία θα συνεχίσει να είναι η «Ναυαρχίδα» της Ασφαλιστικής Αγοράς”.

Από την Εθνική Ασφαλιστικής παρόντες ήταν και ο Διευθυντής του κλάδου Αστικής Ευθύνης κ. Ι. Μωραΐτης, η Διευθύντρια του Σεζόν Φερνάντεςκλάδου Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής κα Ελ. Αβρανά, ο Υποδιευθυντής υποστήριξης agency κ. Στ. Δημητριάδης και πολλά στελέχη των κεντρικών υπηρεσιών.

Ανθρώπινη Δύναμη και Κοινωνική Ευαισθησία εξέπεμψαν δύο ιδιαίτερες στιγμές της εκδήλωσης. 

Η πρώτη αφορούσε στην παρουσία και στην ομιλία του παραολυμπιονίκη κ. Σεζόν Φερνάντες, που κατάφερε με την παραστατική έως χιουμοριστική αφήγηση της προσωπικής του ζωής να αναδείξει τη δύναμη που κρύβει μέσα του κάθε άνθρωπος αλλά και το αγαθό της Ιδιωτικής Ασφάλισης, που εκείνος δεν είχε. 

Η δεύτερη αφορούσε στην ουσιαστική και ζωντανή παρουσίαση της οργάνωσης «ΦΛΟΓΑ», μια πραγματική ενέργεια αλληλεγγύης και κοινωνικής  ευθύνης. 

Το μήνυμα της Αποστολής  της Επιθεώρησης είναι ένα και απλό: «Κοιτάμε στα Μάτια» τον Ασφαλιζόμενο Πελάτη μας και τον Ασφαλιστή Συνεργάτη μας!