Δυναμική παρουσία της Aon στη Θεσσαλονίκη

Ως θετική εκ του αποτελέσματος κρίνεται η απόφαση της Aon για την ίδρυση υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη. Επτά μήνες μετά την έναρξη της λειτουργίας του νέου υποκαταστήματος της Aon Risk Solutions διεύρυνε το πελατολόγιο της και παρέχει στο ήδη υπάρχον χαρτοφυλάκιο με έδρα την Β. Ελλάδα, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις καθώς και ιδιώτες, πιο άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη από το έμπειρο και άρτια στελεχωμένο προσωπικό της εταιρείας. 

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Παλάσκα, Διευθυντή του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης, «η παρουσία ενός ηχηρού ονόματος του ασφαλιστικού κλάδου σε μία γεωγραφική περιοχή όπως αυτή της Βόρειας Ελλάδας, στην οποία η επιχειρηματικότητα είναι ιδιαίτερα ενεργή παρά την οικονομική κρίση, έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα, τόσο από τον επιχειρηματικό κλάδο, όσο και από ιδιώτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να «εκμεταλλευθούν» την διεθνή τεχνογνωσία της Aon». 

Εξαιρετικά ενθαρρυντική είναι επίσης και η επιθυμία ιδιαίτερα αξιόλογων επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών να συνεργαστούν με το Υποκατάστημα. Σύμφωνα με τον κύριο Παλάσκα «τώρα που το Υποκατάστημά μας έχει πλέον εδραιωθεί, προτεραιότητα αποτελεί πλέον η δυναμική ανάπτυξη του ήδη υπάρχοντος δικτύου ανεξάρτητων συνεργατών στην περιοχή». 

To υποκατάστημα της Aon Risk Solutions στη Θεσσαλονίκη αναζητά επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Βορείου Ελλάδος. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Κατερίνα Δασίλα στο τηλ. 2310540917 και e-mail: katerina.dasila@aon.gr