Κοπή πίτας για τη Financial Planners

Σε κεντρικό σημείο των Αθηνών έγινε η κοπή της πίτας της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος (ΗFPA), όπου παρευρέθηκαν τα μέλη αλλά και φίλοι της ένωσης. Η πρόεδρος της ένωσης Ρίτα Χριστοδουλάτου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλωσόρισαν τους συναδέλφους τους και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις επί των δρώμενων στον ασφαλιστικό χώρο. Την εκδήλωση στήριξε, ως χορηγός, η ασφαλιστική εταιρεία Prime

Η Πρόεδρος ανέφερε ότι η HFPA ήταν το όραμα έμπειρων και επί πολλά έτη ασφαλιστικών συμβούλων και απευθύνεται σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την εξέλιξή τους αλλά και την προαγωγή του ρόλου του Financial Planner στην νέα τάξη πραγμάτων που διαδραματίζονται στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης. 

Η Ένωση ιδρύθηκε το 2010 και αριθμεί περίπου 100 μέλη. Τα μέλη της έχουν την γνώση αλλά και πολυετή εμπειρία και μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στις επερχόμενες αλλαγές στο χώρο ασφάλισης υγείας αλλά κυρίως στον χώρο της σύνταξης.
Αναφέρθηκε ότι ολοκληρώνεται η εκπαίδευση των πρώτων 30 επαγγελματιών συμβούλων, μελών της ένωσης, μέσω της πολυεθνικής εταιρείας συμβούλων KPMG, για την πιστοποίησή τους ως Financial Planners από την EFICERT (European Financial Certification Organisation). Παράλληλα ξεκίνησε ο 2ος κύκλος εκπαίδευσης, δίνοντας την δυνατότητα συμμετοχής σε συναδέλφους από την Αττική αλλά και από την περιφέρεια. 

Στην φωτογραφία (από την εκδήλωση κοπής της πίτας 2014) διακρίνονται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.
Από αριστερά οι κκ. Δημήτρης Κωλέττης (Γραμματέας), Ιωάννης Νίνος (Υπεύθυνος μελών), Κώστας Τριανταφύλλου (Αντιπρόεδρος), Δημήτρης Εμμανουήλ (Ταμίας) ενώ στο κέντρο βρίσκεται η πρόεδρος Ρίτα Χριστοδουλάτου.
Μέλη της ένωσης μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο και ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη.