Στην Πράγα η Επιθεώρηση Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής

H Επιθεώρηση Χρήστου Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής έχει θεσμοθετήσει την διοργάνωση διαγωνισμών κάθε χρόνο, με σκοπό την ευγενή άμιλλα μεταξύ των Συνεργατών της και την επιβράβευση των επιτυχημένων προσπαθειών των Ασφαλιστών κάθε βαθμίδας.     

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε και το προγραμματισμένο ταξίδι της στην Πράγα στις 16,17,18 και 19 Φεβρουαρίου 2014. Το ταξίδι περιλάμβανε ξεναγήσεις στην «χρυσή πόλη», στις παλαιότερες συνοικίες της, στη γοτθική γέφυρα του Καρόλου και στην πανέμορφη  Καστρούπολη. 

Περιλάμβανε επίσης και μια ημερήσια εκδρομή στη γνωστή λουτρόπολη  Κάρλοβυ Βάρυ.
Ήταν μια ακόμη επιβράβευση για τους ασφαλιστές της Επιθεώρησης, ένα ακόμη κίνητρο για μεγαλύτερους στόχους και αποτελέσματα.  

Η Πράγα προστέθηκε στο Βansko, στη Βουδαπέστη, στη Ρώμη, στο Παρίσι και στη Βιέννη, πόλεις που ήδη επισκέφθηκαν οι Πρώτοι της Επιθεώρησης τα τελευταία χρόνια

Τους 30 επιτυχόντες, εκτός από τον Επιθεωρητή Χρήστο Χρυσολόγου, συνόδευσαν οι Διευθυντές Γραφείου Χρήστος Γκίλιας, Παναγιώτης Κασιράνης, Χρήστος Κούκλαρης, Δημήτρης Ντόκος, ο κορυφαίος unit Γιώργος Κάρος και οι unit Ηλίας Μωρογιάννης και Χάρης Σκιαδαρέσης.

Η Επιθεώρηση θα συνεχίσει τον θεσμό των εσωτερικών διαγωνισμών με πολλά και εναλλακτικά βραβεία.