insurancewebinars.gr: Σεμινάριο για τον Κλάδο Μεταφορών

Το insurancewebinars.gr φιλοξενεί τον Marine Cargo Underwriter  Tάκη Καλογεράκο (Greenwoods Insurance Brokers Ltd – Coverholder at Lloyd’s) σε ένα διαδραστικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον webinar (διαδικτυακό σεμινάριο) την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 από τις 18.00 έως και τις 20.00.

Το θέμα του webinar είναι:
Κλάδος Μεταφορών (Underwriting – Claims – Int’l Conventions)
Στο webinar θα αναλυθούν θέματα που αφορούν τον κλάδο Μεταφορών, από την αρχικό underwriting, ανάληψη κινδύνου, δομές συμβολαίων, ζημιές μεταφορών και πώς επηρεάζονται σε σχέση με τις διεθνείς συνθήκες μεταφορών.
Το κόστος του webinar είναι 25€ και οι θέσεις παρακολούθησης είναι περιορισμένες.
Δηλώσεις συμμετοχής από το www.insurancewebinars.gr

Σε ποιους απευθύνεται 
Σε Διαμεσολαβούντες Ασφαλίσεων (Brokers, Πράκτορες & Παραγωγοί), Cargo Underwriters, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στον κλάδο μεταφορών. 

Το θέμα αυτού του σεμιναρίου απευθύνεται και σε αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν μια εμπειρία για τον κλάδο μεταφορών και σε αυτούς που επιθυμούν να εμβαθύνουν περισσότερο τις γνώσεις τους, στις τεχνικές λεπτομέρειες από έναν εισηγητή που ασκεί τον κλάδο επί 44 χρόνια στην Διεθνή και Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Θεματολογία
• Ανάλυση κινδύνων μεταφορών
• Ανάλυση ρητρών των Άγγλων Ασφαλιστών (Institute Cargo Clauses)
• Ανάλυση διεθνών συμβάσεων μεταφορών (Transport  Conventions)
• Ζημίες κατά την μεταφορά και πώς επηρεάζονται σε σχέση με τις διεθνείς συμβάσεις

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 231 220 1003