PRIME: 100% αύξηση παραγωγής στα προγράμματα υγείας το 2013

Έχοντας κερδοφόρα πορεία το 2013 και διπλασιασμό της ασφαλιστικής παραγωγής στα προγράμματα υγείας η PRIME, εταιρεία του Δ. Κοντομηνά, σχεδιάζει τη στρατηγική της επόμενης μέρας, στηριζόμενη κατά κύρια βάση στους ανθρώπους του δικτύου της.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν στην ετήσια εκδήλωση της εταιρείας, η οποία πραγματοποιήθηκε χτες παρουσία στελεχών και συνεργατών της, το έτος που πέρασε κατέγραψε αύξηση 3,35% στην παραγωγή του κλάδου οχημάτων, 1% στον κλάδο πυρός και 100% στα προγράμματα υγείας. Συνολικά έδωσε στους ασφαλισμένους της αποζημιώσεις που φτάνουν τα 6,2 εκατ. ευρώ και η κερδοφορία της ανήλθε στο 4%.

Η εταιρεία συνεχίζει να βρίσκεται σε θετική τροχιά, καθώς όπως ανέφερε ο κ. Αίσωπος Σεραφείμ, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας «τον Ιανουάριο αυτού του έτους σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013 η εταιρεία αύξησε κατά 30% την παραγωγή της» παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά και την πτώση που σημειώνει η ασφαλιστική παραγωγή στο σύνολο της.

Δίνοντας έμφαση στον τομέα της υγείας, η διοίκηση της PRIME επενδύει στην περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου της με όρους ισόρροπης ανάπτυξης σε Αθήνα και περιφέρεια, αναπτύσσει νέα μηχανογραφικά εργαλεία, λειτουργεί βάσει νέου κανονισμού πωλήσεων και εντατικοποιεί τη διαφημιστική της προβολή. Λανσάρει επίσης νέα προιόντα για την ασφάλιση επαγγελματικών ευθυνών και το πρόγραμμα PRIME Med που αφορά σε καλύψεις πρωτοβάθμιας υγείας και θα διαθέσει στους πελάτες της στους κλάδους οχημάτων και υγείας καινοτόμο εφαρμογή για smartphones.

Στην εκδήλωση μίλησαν στελέχη της εταιρείας μεταξύ των οποίων και οι κ.κ. Ανδρέας Ρούβας, Γενικός Διευθυντής, Αίσωπος Σεραφείμ, Εμπορικός Διευθυντής, Ιωάννης Νίνος, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Επιχειρηματικών Πωλήσεων και Παναγιώτης Παναγιώτου, μέλος του ΔΣ.

Στις τρέχουσες εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά αναφέρθηκε από το βήμα της εκδήλωσης ο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος του ΕΕΑ, ο οποίος αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που γίνεται με τις τιμές και εκτίμησε ότι το 2014 ο κλάδος των διαμεσολαβούντων θα μειωθεί κατά 25% λόγω των νέων κανόνων που ισχύουν στην είσπραξη ασφαλίστρων. Ωστόσο επισήμανε ότι διαφαίνονται σημεία ανάκαμψης της αγοράς, που θα ενισχυθούν από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στα ανασφάλιστα οχήματα, τα επαγγελματικά ταμεία και τή διεύρυσνη εργασιών στις αστικές ευθύνες.