Στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο πωλήσεων της Marsh

Περισσότερα από 200 στελέχη της Marsh από όλες τις χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, περιοχή με ετήσιο κύκλο 2 δις για τον όμιλο, συμμετείχαν στο ετήσιο συνέδριο πωλήσεών που πραγματοποιήθηκε στο Grand Resort Lagonissi, από τις 10 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. 

Η  επιλογή της Ελλάδας για τη διεξαγωγή του συνεδρίου πωλήσεων της όπως ανέφερε και  ο Διευθύνων Σύμβουλος της  περιφέρειας Ηπειρωτικής Ευρώπης, Κοινοπολιτείας των Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ), και Τουρκίας κ. Flavio Piccolomini δεν έγινε τυχαία, αλλά αποτέλεσε μία πράξη αναγνώρισης για την Marsh Ελλάδος, που μολονότι δραστηριοποιείται σε ένα περιβάλλον όπου επικρατούν δύσκολες οικονομικές συνθήκες, σε μία χώρα όπου το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν της έχει συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια εντούτοις κατάφερε να παρουσιάσει εξαιρετικά αποτελέσματα και το 2013.

Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου κήρυξε  ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marsh Ελλάδος κ. Παναγιώτης Λυσσαίος ενώ το συνέδριο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και ενημέρωσης για όλους τους συμμετέχοντες  αφού παρουσιάστηκαν  οι  νέες λύσεις και προτάσεις  που μπορεί να προσφέρει η Mash στους πελάτες της  για  την καλύτερη διαχείριση των κινδύνων τους. 

Από τις καινοτομίες που παρουσιάστηκαν πολύ σημαντική για τους πελάτες της εταιρίας είναι το Imap, “Marsh Analytical Platform” μία νέα εφαρμογή  στο Ipad όπου οι Risk Managers των επιχειρήσεων μπορούν να έχουν πρόσβαση σε στοιχεία που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων  συγκριτικές αξιολογήσεις κινδύνων και αναλύσεις  που βοηθούν τους ηγέτες των επιχειρήσεων τους να έχουν την απαραίτητη πληροφόρηση στη λήψη των στρατηγικών τους αποφάσεων.

Ιδιαίτερη επίσης  έμφαση δόθηκε στους τομείς  της Ενέργειας, των Αεροσκαφών ,  της Ναυτιλίας, των  Κατασκευών,  αλλά και σε ειδικούς κινδύνους όπως Φυσικών Καταστροφών, Πιστώσεων,  Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συμπεριλαμβανομένων και των λύσεων που αφορούν σε Ομαδικές Ασφαλίσεις  για Υπαλλήλους Επιχειρήσεων καθώς επίσης και σε εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες της Marsh σε θέματα διαχείρισης κινδύνων στις περιπτώσεις Συγχωνεύσεων και Εξαγορών όπου αντηλλάγησαν απόψεις και συζητήθηκαν βέλτιστες πρακτικές  που εφαρμόζει το δίκτυο της Marsh σε όλο τον κόσμο.