Η ARAG στηρίζει τον Αθλητικό Σύλλογο Πατρών «Προμηθέας»

Αρωγός στην προσπάθεια του Α.Σ. «Προμηθέας Πατρών» για προώθηση του αθλητισμού ως μέσου πολιτισμού και διεξόδου από την κρίση γίνεται η ARAG στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Υποστηρίζει τη νέα γενιά αθλητών και πολιτών  στηρίζοντας χορηγικά το ιστορικό σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε το 1985 από πρώην αθλητές με στόχο τον υγιή και ερασιτεχνικό αθλητισμό. 

Έκτοτε δραστηριοποιείται ανελλιπώς στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και δραστηριοποιείται  στην καλαθοσφαίριση, το σκάκι και το πινγκ-πονγκ:

Τμήμα Καλαθοσφαίρισης

Στο τμήμα καλαθοσφαίρισης συμμετέχουν 260 παιδιά, που παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιών (εφηβικό, παιδικό, παμπαίδων, μίνι). Τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος έχει ρίξει μεγαλύτερο βάρος στην οργάνωσή του με αποτέλεσμα αρκετές επιτυχίες να έρθουν σε αγωνιστικό επίπεδο και αυτή τη στιγμή η ανδρική ομάδα του μπάσκετ να αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, όπου εκπροσωπεί την Πάτρα και ολόκληρη την Αχαΐα και θα αγωνιστεί απέναντι σε σωματεία της Αττικής, της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας. 

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ αν και νεοφώτιστη βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι το απόλυτο φαβορί για άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία. 

Η ARAG είναι υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας και μάλιστα είναι χορηγός των μεταδόσεων των εντός έδρας αλλά και αρκετών εκτός έδρας αγώνων μέσω livestreaming από τα site pelop.gr, iliasport.gr και asp-promitheas.gr.