Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων: Δυναμική ανάπτυξη των δικτύων το 2014

Σε αναπτυξιακή στρατηγική και φιλόδοξο επιχειρηματικό σχεδιασμό εστιάζει την πολιτική της για το 2014 η “Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε”. Το έτος που πέρασε η εταιρεία αναδιοργάνωσε τη λειτουργία της, υλοποίησε νέες μηχανογραφικές εφαρμογές, ανανέωσε το ανθρώπινο της δυναμικό με έμπειρα στελέχη και επέκτεινε τις κτιριακές της εγκαταστάσεις. 

Η δυναμική ανάπτυξη δικτύων Συνεργατών και η παροχή σύγχρονων υπηρεσιών υποστήριξης, εντάσσονται στους πρωταρχικούς στόχους της. Παράλληλα, η πολυετής εμπειρία της εταιρείας στις ασφαλίσεις περιουσίας και στα προγράμματα ζωής και υγείας, δημιουργούν συγκριτικά πλεονεκτήματα για τους Συνεργάτες της στη νέα αγορά που ανοίγεται στους κλάδους αυτούς. Για τον λόγο αυτό έχουν εκπονηθεί τρία διαφορετικά μοντέλα συνεργασίας με ενεργούς Διαμεσολαβητές, μοντέλα που διακρίνονται για την ευελιξία τους και την προσαρμοστικότητά τους στις ιδιαιτερότητες του κάθε Συνεργάτη.

«Είμαστε έτοιμοι για τις νέες συνθήκες της αγοράς, έχουμε εφαρμόσει ήδη τα όσα προβλέπουν οι Πράξεις της Τράπεζας της Ελλάδος σχετικά με τη λειτουργία και τις υποχρεώσεις των Διαμεσολαβητών και παρέχουμε μια άριστη υποδομή από πλευράς συνεργασίας και ένα ιδανικό περιβάλλον από πλευράς συμπεριφοράς για κάθε Συνεργάτη μας και για κάθε πελάτη μας», δήλωσε η πρόεδρος της εταιρείας κ. Μαρίκα Βικτωράτου και συνέχισε:

«Το 2014 θα είναι μια χρονιά ξεκαθαρίσματος της αγοράς. Δυστυχώς, μαζί με τα ξερά είναι πολύ πιθανόν να καούν και αρκετά χλωρά. Κάθε ανεξάρτητος διαμεσολαβητής πρέπει να αναζητήσει την καλύτερη για τον ίδιο λύση και να κατανοήσει ότι είναι εποχή Συνεργειών και Συνεργασιών και όχι μοναχικής πορείας. Εμείς στην «Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε.» έχουμε ήδη εφαρμόσει τις Συνεργασίες, με αμοιβαίο όφελος και κερδοφόρα προοπτική».