Metlife Alico: Πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης «ABC Health Care»

Το πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης «ABC Health Care» προβλέπει μέχρι και 500.000 ευρώ ετησίως για έξοδα νοσηλείας, πρόσθετες παροχές και νοσοκομειακά επιδόματα.

Επιλογές στην Κάλυψη των Εξόδων Νοσηλείας

Ανάλογα με τη συμμετοχή που επιθυμεί ο ασφαλισμένος να έχει στα έξοδα νοσηλείας, υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές προγραμμάτων:

– ABC Health Care 1500: Η συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας σε νοσοκομείο του δικτύου Advanced Benefit Club ανέρχεται στο ποσό των € 1.500 και διπλασιάζεται σε περίπτωση εξόδων νοσηλείας εκτός του δικτύου.

– ABC Health Care 3000: Η συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας σε νοσοκομείο του δικτύου Advanced Benefit Club ανέρχεται στο ποσό των € 3.000 και διπλασιάζεται σε περίπτωση εξόδων νοσηλείας εκτός του δικτύου.

– ABC Health Care 1000: Το πρόγραμμα λειτουργεί αποκλειστικά σε νοσοκομεία του δικτύου Advanced Benefit Club και η συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας ανέρχεται στο ποσό των € 1.000.

Σε περίπτωση όπου το Ασφαλιστικό Ταμείο συμμετέχει στην κάλυψη των εξόδων νοσηλείας, υπάρχει ισόποση μείωση στη συμμετοχή του ασφαλισμένου.

Προνόμια και Υπηρεσίες του Advanced Benefit Club

Το Advanced Benefit Club είναι ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο Δίκτυο παροχής  υπηρεσιών Υγείας από τη MetLife Alico, διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, στο οποίο συμμετέχουν γιατροί, διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία, μεγιστοποιώντας τα οφέλη που προέρχονται από το ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Το Advanced Benefit Club παρέχει πρόσβαση σε ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης, νοσηλεία υψηλού επιπέδου και μοναδικά προνόμια, όπως η απευθείας πληρωμή του κόστους της νοσηλείας σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα νοσοκομεία.

Aπαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρου

Και το πρόγραμμα ABC Health Care προβλέπει τη δυνατότητα απαλλαγής πληρωμής ασφαλίστρου με ελάχιστο πρόσθετο κόστος, σε περίπτωση που κάποιο αιφνίδιο γεγονός (ασθένεια ή ατύχημα) στερήσει από τον ασφαλισμένο τη δυνατότητα εργασίας για περισσότερο από 6 μήνες.