«Η εποπτεία εγγυητής της αξιοπιστίας της ασφαλιστικής αγοράς»

Συζήτηση με θέμα «Η Εποπτεία Εγγυητής της Αξιοπιστίας της Ασφαλιστικής Αγοράς» διοργανώνει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με την ευκαιρία της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσής της. 

Διακεκριμένοι εκπρόσωποι της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου και της ασφαλιστικής αγοράς θα συμμετέχουν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10.15 π.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος»).

Τις απόψεις τους θα αναλύσουν οι κ. Κυριάκος Μητσοτάκης,  Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιώργος Σταθάκης, Βουλευτής και Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της ΕΑΕΕ. 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Gabriel Bernardino, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ασφαλίσεων & Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA). Η EIOPA είναι η ευρωπαϊκή εποπτική αρχή του ασφαλιστικού κλάδου με ρυθμιστικά & εποπτικά καθήκοντα και αρμοδιότητες  και στόχο την προστασία των καταναλωτών, τη χρηματοοικονομική σταθερότητα, τη διαμόρφωση κοινής εποπτικής νοοτροπίας και την πρόληψη και διαχείριση κρίσεων.

Το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ