Νέα συνεργασία Glassdrive® με την Αxa Ασφαλιστική

Την έναρξη της επίσημης συνεργασίας τους στον τομέα της αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτου ανακοίνωσαν οι εταιρείες  Glassdrive® και AXA Ασφαλιστική.

Η συνεργασία έχει ως στόχο οι πελάτες της AXA Ασφαλιστικής να εξυπηρετούνται με ένα απλό τηλεφώνημα από το πανελλαδικό δίκτυο της Glassdrive®, το οποίο αποτελείται από 39 επίσημους σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και πάνω από 80 συνεργάτες, απολαμβάνοντας μοναδικές υπηρεσίες, όπως:

• Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών για επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους
• Δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω κινητής μονάδας στον χώρο που επιθυμούν
• Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
• Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»

Η AXA Ασφαλιστική ανήκει στον Όμιλο AXA, παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο κάλυψης χρηματοοικονομικών κινδύνων, ο οποίος έχει παρουσία σε 57 χώρες και εξυπηρετεί 102 εκατομμύρια πελάτες. Για το έτος  2012, τα έσοδα του Ομίλου ΑΧΑ ανήλθαν σε 90,1 δις ευρώ και τα καθαρά κέρδη προ εκτάκτων κερδών επενδύσεων σε 4,3 δις ευρώ. Με εμπνευσμένο όραμα, ισχυρές αξίες, τεχνογνωσία και εμπειρία, η ΑΧΑ στοχεύει στην κάλυψη κάθε ξεχωριστής ατομικής ή ομαδικής ασφαλιστικής ανάγκης των πελατών της και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με ολοκληρωμένα και ευέλικτα προγράμματα ασφαλίσεων Ζωής και Περιουσίας.