Η Interasco στηρίζει την Αθλητική Ένωση Ψυχικού

Τη συνεργασία της με την Αθλητική Ένωση Ψυχικού ανακοίνωσε η Interasco. Η εταιρεία στηρίζει την αθλητική ένωση στο πλαίσιο του ετήσιου χορηγικού της προγράμματος.

Έτσι το λογότυπο της Interasco θα κοσμεί τη φανέλα της ομάδας μπάσκετ Ανδρών του Συλλόγου, η οποία αποτελεί συνέχεια της ιστορικής ομάδας μπάσκετ του Δήμου Ψυχικού – Φιλοθέης. 

Ξεκινώντας από την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, η ομάδα έχει κατορθώσει να ανέβει διαδοχικά από την ερασιτεχνική στην Α2 κατηγορία, στην οποία και αγωνίζεται φέτος, διεκδικώντας με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας την άνοδο στην Α1 Κατηγορία.

«Ο προφανής συμβολισμός μεταξύ μιας ομάδας που διαρκώς στοχεύει την κορυφή και της εταιρείας που φιλοδοξεί να διαδραματίσει ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στα τεκταινόμενα της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς υπήρξε καθοριστικός για την απόφαση μας», υπογράμμισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α. κ. Κάρολος Σαίας, καλωσορίζοντας την Αθλητική Ένωση Ψυχικού στο χορηγικό πρόγραμμα της εταιρείας. 

Έδρα του συλλόγου είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Ψυχικού, στην οδό Κοντολέοντος 20, ενώ καθήκοντα προπονητή διατηρεί ο Γιώργος Ρεμεντέλας.