Η υπεραξία των συνεργιών

Οι σημερινές συνθήκες στην οικονομία και την επιχειρηματική ζωή κάνουν ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι επιβάλλεται αναθεώρηση των παλιών τεχνικών ανάπτυξης. 

Πέρασε η εποχή της εσωστρεφούς εξέλιξης που οι εταιρικές οντότητες προχωρούσαν σιωπηλά χωρίς επικοινωνία με τον κλάδο τους και το ευρύτερο περιβάλλον. 

Πέρασε η εποχή της μοναχικότητας των επιχειρήσεων. Σήμερα είναι αναγκαίο να αντιληφθούμε καλύτερα και να αξιοποιήσουμε τα οφέλη των συνεργασιών. Μέσα από αυτές δεν χάνεται η αυτονομία της εταιρικής οντότητας. 

Δεν χάνεται ο χαρακτήρας της επιχείρησης, δεν αλλοιώνεται τίποτε. Αντίθετα επιτυγχάνονται οφέλη που αποδίδουν σε όλες τις συνεργαζόμενες πλευρές. 

Η συμβίωση των επιχειρήσεων και η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της καθεμίας στην κατεύθυνση επίτευξης ενός συνθετικού αποτελέσματος, συνιστά επιτυχία που αποδίδεται στο κοινό, την κοινωνία και τελικά επιστρέφει ως υπεραξία στις επιχειρήσεις. 

Είναι μια κυκλική διαδικασία, που όσοι ασχολούνται με τις επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται πολύ καλά. 

Εμείς, ως αγορά, φυσικά πρόσωπα και επαγγελματίες προσπαθούμε να εστιάσουμε και να προχωρήσουμε σε εξωστρεφή ανάπτυξη συνταιριάζοντας τα προνόμιά μας, τα πλεονεκτήματα μας και τις αξίες μας σε κοινές δράσεις που αποβαίνουν μόνο σε όφελος των συνεργατών αλλά και των αποδεκτών των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προκύπτουν μέσα από αυτές.

Εμείς, ως D.A.S. Hellas, πιστεύουμε στην αξία μας, την οποία προσπαθούμε να αυξάνουμε συνεχώς. Αυτό γίνεται μέσα από τις αποφάσεις που λαμβάνουμε για την αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. 

Ανάμεσα στις αποφάσεις συμπεριλαμβάνεται η στρατηγική μας επιλογή, να είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες με επιχειρήσεις και επαγγελματίες που θα τους προσδώσουμε και θα μας προσδώσουν στοιχεία ευδιάκριτα θετικά και θα συνδράμουν στο να γινόμαστε καλύτεροι προς τους καταναλωτές.