Σειρά συναντήσεων ΣΕΜΑ-ασφαλιστικών για τις Πράξεις 30 και 31 της ΤτΕ

Στη δημιουργία Επιτροπής η οποία έχει επιφορτιστεί με το ρόλο της καταγραφής και ανάλυσης των υποχρεώσεων που απορρέουν από τις Πράξεις 30 και 31 του Διοικητή της ΤτΕ προχώρησε ο ΣΕΜΑ. Στόχος του Συνδέσμου είναι να διευκολύνει τα μέλη του στην προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα και να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με την ασφαλιστική αγορά, προκειμένου συζητηθούν οι αλλαγές που θα επιφέρουν στην αγορά.

Μέσα στις επόμενες μέρες, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου, μέλη του θα συναντηθούν υψηλόβαθμους εκπροσώπους εταιρειών, προκειμένου να  εξεταστούν οι εφαρμογές που έχουν ήδη υλοποιηθεί και να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα
Οι δύο πρώτες συναντήσεις έχουν οριστεί  για την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, στις 5.00 μ.μ. και την  Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014, επίσης στις 5.00 μ.μ. 

Η επιτροπή του ΣΕΜΑ, στην οποία συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Γιώργος Καραβίας, το μέλος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος, η Γενική Γραμματέας κα Ευγενία Καφφετζή και το μέλος του Δ.Σ. κα Άννυ Τρύφων, ήδη απέστειλε στα μέλη του ΣΕΜΑ τη συνοπτική αποτύπωση των νέων υποχρεώσεων των ασφαλιστών και αντασφαλιστών, όπως και ενδεικτικές προτάσεις υλοποίησης.