Axa: Μειώσεις ασφαλίστρων έως και 40% στον κλάδο οχημάτων

Μειώνει τα τιμολόγια του κλάδου αυτοκινήτου η Axa από την 1η Φεβρουαρίου 2014. Η εταιρεία συνεχίζοντας την ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική μειώνει κατά μέσο όρο κατά 22% τα ασφάλιστρα στα συμβόλαια Αστικής Ευθύνης Φορτηγών Ιδιωτικής Χρήσης και Φορτηγών Ιδιωτικής Χρήσης Αγροτικών.

Το ποσοστό μείωσης μάλιστα διαφοροποιείται ανάλογα με την περιοχή και τους φορολογήσιμους ίππους του ασφαλισμένου οχήματος και φτάνει μέχρι 40%. Στόχος της Axa είναι να διευρύνει το πελατολόγιo της, να αναπτύξει τα δίκτυα διανομής της και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ασφαλισμένων της.

Επιπλέον, εφαρμόζεται μείωση κατά 25% του τιμολογίου της κάλυψης Νομικής Προστασίας σε όλα τα προγράμματα και χρήσεις οχημάτων των ασφαλίσεων αυτοκινήτου. Όπως αναφέρει η εταιρεία η κίνηση αυτή γίνεται σε αναγνώριση της σημαντικότητας της κάλυψης αυτής προκειμένου οι ασφαλισμένοι της ΑΧΑ να μπορούν να αντιμετωπίσουν τυχόν απρόβλεπτες περιστάσεις που απαιτούν εξειδικευμένες νομικές γνώσεις και υπηρεσίες.

Η νέα τιμολογιακή πολιτική θα ισχύει για τις νέες εργασίες από την 1η Φεβρουαρίου 2014 και για τις ανανεώσεις υφιστάμενων συμβολαίων από την 1η Μαρτίου 2014.