Σήμερα η ημερίδα του ΠΣΣΑΣ για το σύγχρονο συντονιστή

Ο τρόπος λειτουργίας του σύγχρονου «συντονιστή» αναδεικνύεται σήμερα στην  Εκπαιδευτική Ημερίδα του ΠΣΣΑΣ που ξεκίνησε στις 9.30 στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του Ε.Β.Ε.Α., με τίτλο «Connecting LEADERS».

Ο τρόπος λειτουργίας του γραφείου, ο οργάνωση, η τρόπος πώλησης και όλες οι διαδικασίες που σχετίζονται με το επάγγελμα του συντονιστή θα αναλυθούν από τον κ.  Phillip C.Richards, εισηγητή του κορυφαίου Οργανισμού της GAMA. Επίσης όλες οι τελευταίες εξελίξεις για το χώρο των συντονιστών και οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν θα αναλυθούν στη ημερίδα.

Ο πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ, Γαβαλάκης Δημήτριος, θα μιλήσει για την αξία της στατιστικής στο management Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ενώ ο κ. Κλέαρχος Πεφάνιος θα αναλύσει την αξία της συμμετοχής στην GAMA.

Τις απόψεις τους θα καταθέσουν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος του ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του ΕΕΑ  και ο κ. Ιωάννης Καντώρος (Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Interamerican).

Την εμπειρία τους για την ανάπτυξη και εξέλιξη των εργασιών ενός σύγχρονου ασφαλιστή θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες έμπειροι συντονιστές. Ειδικότερα ο κ. Τοζακίδης Ιωάννης θα κάνει παρουσίαση με θέμα «Στελέχωση σημαίνει Ζωή», ο κ.  Κατσιγιάννης Αθανάσιος με θέμα « Οι προκλήσεις του Manager», και ο κ. Φαραντούρης Δημήτριος με θέμα «Change-Άλλαξε».