Πανελλαδική πλέον η κάλυψη της θραύσης από την AutoGlassFit AE

Σε λειτουργία τέθηκε και το δεύτερο κέντρο προμήθειας και διανομής υλικών της “AutoGlassFit” το οποίο βρίσκεται στον Ασπρόπυργο  Αττικής.  Πλέον η εταιρεία με τα δύο κέντρα διανομής (το πρώτο στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης) αποκτά την υποδομή σε Βορρά και Νότο, για να  προσφέρει άμεση πανελλαδική κάλυψη των μελών της οπότε και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της στην «θραύση κρυστάλλων». 

Στόχος της εταιρείας που είναι αμιγώς ελληνικών συμφερόντων, αναφέρει ο πρόεδρός της κ. Απόστολος Δουλγέρης,  «είναι να παρέχει υψηλής ποιότητος υπηρεσίες, που θα υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται και ταυτόχρονα θα ικανοποιούν τους τελικούς καταναλωτές». Στο πλαίσιο αυτό  τονίζει ο κ. Δουλγέρης  ότι «όλοι οι τεχνικοί της είναι ενημερωμένοι, μέλη της  International Automotive Glass Federation www.interautoglass.org) και  προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες τόσο στην επισκευή όσο και στην αντικατάσταση κρυστάλλων σε οχήματα κάθε όγκου, επιβατηγά, φορτηγά, λεωφορεία, δομικά μηχ/τα, γεωργικούς ελκυστήρες και ειδικές κατασκευές.

Σήμερα η AutoGlassFit έχει τα δύο κέντρα διανομής Αθήνα και Θεσσαλονίκη ,65 εμπορευματικούς σταθμούς-συνεργεία και 60 συνεργαζόμενα σημεία. Η εξυπηρέτηση που προσφέρει στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα περιλαμβάνει: Ενιαίο    τηλεφωνικό   κέντρο για   λήψη  εντολών  επέμβασης, κινητές μονάδες, αποθήκες υλικών στην Επικράτεια, περιφερειακά βοηθητικά υλικά [ανεβατόρια κρυστάλλων, ελαστικά παρεμβύσματα, καθρέπτες, υαλοκαθαριστήρες κλπ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AUTOGLASSFIT
Επαφή με την Autoglassfit AE –ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΖΗΜΙΩΝ—
FREE PHONE 800 11 800 20 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
ΑΘΗΝΩΝ  ΤΗΛ 2105573450   ΑΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΤΗΛ. 2310,755349 ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ