Ημερίδα από το Επιμελητήριο Χανίων, τον ΣΑΔΧ και το Ι.ΧΟ.Σ.

Εκπαιδευτική ημερίδα διοργανώνουν στις 22 Ιανουαρίου ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων σε συνεργασία με το Ι.ΧΟ.Σ. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Επιμελητηρίου Χανίων στις 17.30-21.30.

Θεματολογία
Η νέα εποχή της ύφεσης αλλά και των ταχύτατων αλλαγών στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης απαιτούν προσεκτικό στρατηγικό σχεδιασμό αλλά και διαχείριση της ψυχολογίας του διαμεσολαβητή και του πελάτη .

Στην ημερίδα αυτή θα αναλυθούν τα βασικά σημεία του στρατηγικού σχεδιασμού που πρέπει να χαράξει ο σύγχρονος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής προκειμένου να επιβιώσει της ύφεσης και να αξιοποιήσει τις τεράστιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Eπίσης θα παρουσιαστούν  τεχνικές διαχείρισης της ψυχολογίας του αλλά και νέα μοντέλα πώλησης στον “φοβισμένο ” σημερινό καταναλωτή .Τέλος θα αναλυθεί  πρωτοποριακή μεθοδολογία άριστης εξυπηρέτησης χαρτοφυλακίου και μείωσης ακυρωσιμότητας .

Εξυπηρέτηση με «θετική διαφορετικότητα» που οδηγεί στον πιστό πελάτη και σε ποιοτικές συστάσεις .Αξιοποίηση χαρτοφυλακίου. Γέφυρες πωλήσεων από από κάθε προϊόν για λοιπούς κλάδους – προϊόντα και υπηρεσίες .Στρατηγική ηλεκτρονικής κατηγοριοποίησης πελατολογίου και ανάπτυξη υγιούς και και κερδοφόρου πελατολογίου .

Για πληροφορίες επικοινωνείστε με το Σ.Α.Δ.Χ  στο 6945813229 και http://www.chania-cci.gr/website/index.php/el/  η με το Ι.ΧΟ.Σ στο 2109480482 ή info@ixosacademy.gr και url : www.ixosacademy.edu.gr