H Νομική Προστασία του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή

Η αναγκαιότητα του Συμβολαίου Νομικής Προστασίας Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, σε συνδυασμό με το Συμβόλαιο Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης παρουσιάστηκε σε εκδήλωση του ΠΣΑΣ που έγινε στο Εθνικό και Ιστορικό Μουσείο Αθηνών, Μέγαρο Παλαιάς Βουλής από την D.A.S. Hellas. 

Η ημερίδα είχε θέμα: «Απαραίτητο εργαλείο για κάθε Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή η Αστική Ευθύνη & η Νομική του Προστασία» και στόχος της ήταν η ενημέρωση των μελών του ΠΣΑΣ για την Νομική Προστασία και την συμβολή της στην αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδέχεται να παρουσιαστούν, σε κάθε επαγγελματία.

Αναλύθηκε η ανάγκη διασφάλισης της επαγγελματικής δραστηριότητας του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή από  τους σύγχρονους και αυξημένους κινδύνους της αγοράς.  

Οι παρευρισκόμενοι από όλους τους κλάδους της διαμεσολάβησης ενημερώθηκαν  για τους δύο βασικούς πυλώνες διασφάλισης της επαγγελματικής δραστηριότητας, της Αστικής Ευθύνης και της Νομικής Προστασίας. 

Από την πλευρά της D.A.S. Hellas απηύθυνε χαιρετισμό η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας κα Νάντια Σταυρογιάννη, ενώ ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Γιώργος Τάσσης παράθεσε ομιλία με θέμα: «η Νομική Προστασία του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή».