Βραβείο στον τομέα διαχείρισης διαθεσίμων στην PwC για 13η χρονιά

Απονεμήθηκε στην PwC για άλλη μία χρονιά ο τίτλος του Καλύτερου Συμβούλου Διαχείρισης Διαθεσίμων (Treasury) από το Treasury Management International (TMI). Το βραβείο αυτό, που απονεμήθηκε στα βραβεία του TMI για την Αριστεία στη Διαχείριση Διαθεσίμων, σηματοδοτεί τη 13η συνεχή χρονιά που η PwC ψηφίστηκε ως κορυφαία εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης διαθεσίμων από τους παγκόσμιους αναγνώστες του TMI.

Ο Yann Umbricht, επικεφαλής του παγκόσμιου δικτύου της PwC στον Τομέα Παροχής Υπηρεσιών Εταιρικής Διαχείρισης Διαθεσίμων, δήλωσε: «Είναι τιμή μας που κερδίσαμε ξανά το σημαντικό αυτό βραβείο από το TMI. Η παραμονή μας για 13 συνεχόμενα έτη στην κορυφή της αξιολόγησης των Εταιρειών Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Διαχείρισης Διαθεσίμων αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα που αντικατοπτρίζει τη σκληρή δουλειά των στελεχών μας για τους πελάτες τους».

Το Treasury Management International (TMI), το οποίο δημοσιεύεται σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση Εταιρικών Διαχειριστών Διαθεσίμων (European Association of Corporate Treasurers), είναι μια παγκόσμια έκδοση που επικεντρώνεται στη λειτουργία διαχείρισης διαθεσίμων και το χρηματοοικονομικό επάγγελμα. Παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στους κλάδους των τραπεζών, της τεχνολογίας διαχείρισης διαθεσίμων και των συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης διαθεσίμων.

Οι νικητές των βραβείων TMI ψηφίζονται από τους αναγνώστες της έκδοσης, οι οποίοι είναι επαγγελματίες στον κλάδο της διαχείρισης διαθεσίμων και των χρηματοοικονομικών. Έχει 8.000 αναγνώστες και η ιστοσελίδα του περισσότερους από 45.000 επισκέπτες σε μηνιαία βάση.