Στη Λισσαβώνα ταξίδεψε η ING τα «καλύτερα» στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς

Με ένα ταξίδι στη Λισσαβώνα επιβράβευσε η ING τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς που πέτυχαν τους ετήσιους στόχους τους για το 2012 και διακρίθηκαν για την υψηλή παραγωγή προϊόντων ING ΠΕΙΡΑΙΩΣ που σημείωσαν, συνδυάζοντας, παράλληλα υψηλό ποσοστό διακράτησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πορτογαλική πρωτεύουσα, μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης. Η περιήγησή τους ξεκίνησε από το κέντρο της Λισσαβώνας στις εκβολές του ποταμού Τάγου και επισκέφτηκαν το κάστρο του Αγ. Γεωργίου, το Μουσείο με τις βασιλικές άμαξες, τον παραθαλάσσιο Πύργο Μπελέμ μαζί με το Μνημείο των ανακαλύψεων που είναι αφιερωμένα στους πορτογάλους θαλασσοπόρους. Πραγματοποίησαν, επίσης, μια ολοήμερη εκδρομή στο γραφικό ψαροχώρι Κασκαίς, το παραθεριστικό κέντρο Εστορίλ και τέλος, επισκέφθηκαν την όμορφη πόλη Σίντρα.   

Οι νικητές που συμμετείχαν στο ταξίδι είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με στελέχη της Διοίκησης του Ομίλου Πειραιώς και της ING. 

Πιο συγκεκριμένα στο ταξίδι συμμετείχαν από την ING ο κ. Luis Miguel Gomez, CEO, και ο κ. Χάρης Νικολάου, Commercial Manager of Corporate Business. Από την Τράπεζα Πειραιώς, συμμετείχαν ο κ. Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου, Σύμβουλος Ασφαλιστικών Θεμάτων Ομίλου, η κα Σοφία Καλλέργη, Head Διεύθυνσης Bancassurance και ο κ. Ιωάννης Γκότσης, Διευθύνων Σύμβουλος στην Πειραιώς Μεσίτες Ασφαλίσεων.