Νέος σταθμός της Glassdrive στο Ηράκλειο

Συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυο της η Glassdrive εντάσσοντας στο δυναμικό της στο Ηράκλειο της Κρήτης νέο μέλος.  Πρόκειται για τον κ. Νίκο Τσαμπουράκη, ο οποίος εμπιστεύτηκε την Glassdrive για την εξυπηρέτηση των πελατών του στη ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Νίκος Τσαμπουράκης διατηρεί σύγχρονη μονάδα φανοποιείου και σταθμό αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στα Χανιά από το 1976.   Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στο 3ο χλμ Ηρακλείου-Μοιρών, στη θέση Σισάμια και έχουν έκταση 200 τ.μ.
Ο σταθμός λειτουργεί  καθημερινά 08:00-17:00.

Στο σταθμό Glassdrive του κ. Τσαμπουράκη, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της Glassdrive :

• Επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες
• Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
• Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
• Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»

Το δίκτυο της Glassdrive αποτελείται από 36 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 80 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο κ. Κων/νος Δημητρουλάκης Δ/νων Σύμβουλος της SGA Hellas: «Το δίκτυο της Glassdrive και οι άνθρωποι της αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι της εικόνας μας τόσο προς τις ασφαλιστικές εταιρίες, όσο και προς τους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται.  Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία επιλογής του δικτύου των συνεργατών μας είναι αυστηρή με βασικά κριτήρια την αξιοπιστία και το ήθος του ως επιχειρηματία, το επίπεδο της τεχνικής του κατάρτισης αλλά και τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης που πρέπει να παρέχει στον πελάτη. Όλοι οι επίσημοι συνεργάτες μας εκπαιδεύονται τακτικά από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας τόσο σε τεχνικά θέματα όσο και σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών, ώστε το επίπεδο των υπηρεσιών μας να παραμένει πάντοτε σε υψηλά επίπεδα».