CNP CYPRUS INSURANCE: Αλλαγές σε διακριτικούς τίτλους και εμπορικά σήματα

Τις εμπορικές επωνυμίες, τους διακριτικούς τίτλους και τα εμπορικά σήματα των ασφαλιστικών εταιρειών του στην Ελλάδα τροποποίησε ο Όμιλος CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS.

Οι Διακριτικοί Τίτλοι/Εμπορικές Επωνυμίες/Εμπορικά Σήματα των Ασφαλιστικών Εταιρειών στην Ελλάδα τροποποιούνται ως ακολούθως:

- Η επωνυμία της «CNP LAIKI ΖΩΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «CNP LAIKI ΖΩΗΣ» ή/και «CNP LAIKI LIFE» αλλάζει σε «CNP ΖΩΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με διακριτικό τίτλο «CNP ΖΩΗΣ A.A.E.» ή/και «CNP ZOIS S.A». Οι απαιτούμενες εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλη Νοεμβρίου 2013.

- Η επωνυμία του Υποκαταστήματος της Εταιρείας CNP ASFALISTIKI LTD στην Ελλάδα από «ΛΑΪΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕ» με διακριτικό τίτλο «CNP LAIKI ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» ή/και «CNP LAIKI INSURANCE» αλλάζει σε «CNP ASFALISTIKI LTD», με διακριτικό τίτλο «CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (Υποκατάστημα Ελλάδος)» ή/και «CNP ASFALISTIKI (Greek
Branch)» ως διακριτικός τίτλος. Οι απαιτούμενες εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλη Νοεμβρίου 2013.

- Η επωνυμία της «CNP LAIKI ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «CNP LAIKI ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΗ» ή/και «CNP LAIKI PRAKTORIAKI» αλλάζει σε «CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με διακριτικό τίτλο «CNP ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΗ ΑΕ» ή/και «CNP PRAKTORIAKI S.A.» . Οι απαιτούμενες εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλη Νοεμβρίου 2013.

Η CNP Cyprus Insurance Holdings Ltd είναι η μητρική εταιρεία όλων των ασφαλιστικών εταιρειών σε Κύπρο και Ελλάδα. Με ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2009, η CNP Assurances διατηρεί το 50,1% του μετοχικού κεφαλαίου του Ομίλου.

Η CNP Assurances S.A. αποτελεί τη μεγαλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία στις ασφαλίσεις προσώπων στη Γαλλία, της οποίας η παρουσία στον ασφαλιστικό τομέα χρονολογείται από το 1850, με παρουσία σε διεθνές επίπεδο σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Κύπρος και Ελλάδα. 

Ο ετήσιος κύκλος εργασιών της CNP Assurances για το 2012 ήταν 26,5 δις, με κέρδη μετά φόρων 951 εκ.  Οι ασφαλιστικές εταιρείες του Ομίλου CNP Cyprus Insurance Holdings έχοντας πελατοκεντρική φιλοσοφία και δίνοντας έμφαση στη συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, διατηρούν την ηγετική θέση στην ασφαλιστική βιομηχανία.