Η Axa στηρίζει το έργο της «ΛΑΜΨΗΣ» στη Θεσσαλονίκη

Το έργο του συλλόγου η «ΛΑΜΨΗ» στήριξαν εθελοντικά εργαζόμενοι της Axa και μέλη των οικογενειών τους στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στο 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημι-μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013.

Εργαζόμενοι του διοικητικού καταστήματος Θεσσαλονίκης, προσήλθαν μαζί με συγγενικά τους πρόσωπα στην αψίδα αφετηρίας που στήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης για το δρόμο υγείας των 5.000μ.

Οι εθελοντές με θέληση και ενθουσιασμό διήνυσαν την απόσταση κατά μήκος της οδού Τσιμισκή μέχρι τα Δικαστήρια, στη συνέχεια έστριψαν προς το Λιμάνι και συνέχισαν στη Λεωφόρο Νίκης με κατεύθυνση το Λευκό Πύργο, όπου είχε στηθεί η αψίδα τερματισμού.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε πάνω από 12.000 συμμετοχές και η Axa στήριξε με την εθελοντική της ομάδα το έργο της ‘ΛΑΜΨΗΣ’, του συλλόγου γονέων παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες στη Βόρεια Ελλάδα.

Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία έδειξε για ακόμα μία φορά με τον πλέον άμεσο τρόπο, το κοινωνικό της πρόσωπο και τη μεγάλη θέληση για προσφορά προς στους πάσχοντες συνανθρώπους, μεταφέροντας το μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας ότι ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να θεραπευθεί.