Η Δύναμις Ασφαλιστική υποστηρικτής στα 10α Καλλιστεία Κλασικών Οχημάτων

Η Δύναμις Ασφαλιστική υποστήριξε τα 10α Καλλιστεία Κλασικών Οχημάτων που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, υπό την διοργάνωση της Λέσχης Φίλων Παλαιών Αυτοκινήτων (ΦΙΛΠΑ).

Η εκδήλωση είχε μεγάλη απήχηση καθώς χιλιάδες κόσμου επισκέφθηκαν τους χώρους της Μαρίνας Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μερικά από τα σπανιότερα οχήματα – αντίκες που υπάρχουν στην χώρα μας.

Η Δύναμις Ασφαλιστική βρέθηκε σε αυτήν την εκδήλωση – ύμνο στην ιστορία της αυτοκίνησης και μοίρασε γιλέκα ασφαλείας σε όλους. 

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο της εταιρικής της πρακτικής τον άνθρωπο, το γεγονός αυτό αποτέλεσε ιδανική αφορμή για ενημέρωση των παρευρισκομένων σχετικά με την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά.

Για τη Δύναμις Ασφαλιστική η συμμετοχή σε υψηλού επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις συνάδει απόλυτα με την εταιρική φιλοσοφία της για την προαγωγή του πολιτισμού στην καθημερινή ζωή. 

Παράλληλα, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιείται μέσω της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με το πρώτιστο μέλημα, την ασφάλεια.